Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krokodil-čudovište

Ovo je Brutus, 5,5 metra velik 'stroj' za ubijanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti u Australiji imaju često priliku vidjeti jedinstvene stvari, a pet i pol metara dug morski krokodil Brutus svakako spada u jedinstven primjerak svoje vrste i pravu turističku atrakciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imao je više od tri metra Farmera napao krokodil: Nećete vjerovati kako se uspio spasiti Ilustracija Pojavio se iznenada Muškarca krokodil ugrizao za nogu, spasio ga pas: "Čuvajte djecu, on se stalno mota ovdje"

Ovu nevjerojatnu fotografiju napravila je fotoreporterka australskog NT News portala, tijekom turističke ture sa svoja dva sina, nećakinjom i dečkom. Njezin sin imao je samo dvije riječi na ustima kad je Brutus izronio iz vode po zalogajčić - 'Ti bokca!'.

Brutus je već godinama velika turistička atrakcija na rijeci Adelaide i uvijek će se pojaviti pred turistima, kako bi dohvatio zalogaj bizonovog mesa, kojim ga vodič mami. Pritom, naravno, Brutus pokaže koliko je zapravo velik i moćan svim znatiželjnicima.

Brutus je prije nekoliko godina izgubio prednju desnu nogu, a vodič turističke plovidbe rijekom Adelaide tvrdi kako je 80-godišnji krokodil nogu izgubio u borbi s morskim psom. Kakav li je onda tek bio taj morski pas?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene