Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Turisti u Australiji imaju često priliku vidjeti jedinstvene stvari, a pet i pol metara dug morski krokodil Brutus svakako spada u jedinstven primjerak svoje vrste i pravu turističku atrakciju.


Ovu nevjerojatnu fotografiju napravila je fotoreporterka australskog NT News portala, tijekom turističke ture sa svoja dva sina, nećakinjom i dečkom. Njezin sin imao je samo dvije riječi na ustima kad je Brutus izronio iz vode po zalogajčić - 'Ti bokca!'.

Vezani članci Originalne tetovaže Prekrasne tetovaže izgledaju kao prišivci, pogledajte talentiranog majstora na djelu Osveta (Foto: Instagram/David Dickinson) Prošla nekažnjeno: Razbila i pošarala auto dečku koji je napravio dijete drugoj

Brutus je već godinama velika turistička atrakcija na rijeci Adelaide i uvijek će se pojaviti pred turistima, kako bi dohvatio zalogaj bizonovog mesa, kojim ga vodič mami. Pritom, naravno, Brutus pokaže koliko je zapravo velik i moćan svim znatiželjnicima.

Brutus je prije nekoliko godina izgubio prednju desnu nogu, a vodič turističke plovidbe rijekom Adelaide tvrdi kako je 80-godišnji krokodil nogu izgubio u borbi s morskim psom. Kakav li je onda tek bio taj morski pas?