Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što vi mislite?

Ova djevojka toliko sliči na Barbiku da ljudi ne vjeruju da je prava osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina djevojčica odrasta igrajući se s Barbikama. Neke žele i izgledati kao ta lutka, a jedna 21-godišnjakinja tvrdi da joj je to i uspjelo.

 Valeria Lukyanova postala je internetska senzacija tvrdeći da je postigla izgledati kao Barbika. Na slikama koje objavljuje na Facebooku upravo tako i izgleda. Mnogi internetski korisnici sumnjaju da postoji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karneval u Imotskom Spalio lutke gej para s djetetom pa zaradio optužnicu: DORH jasno ustvrdio - poticao je na mržnju, netoleranciju i nasilje Slika nije dostupna U centru grada Morbidan prizor zbunio Splićane: Na pročelje hotela obješena lutka na napuhavanje

No, oni koji vjeruju da Valeria nije lutka već prava osoba, kritiziraju njezin izgled. 'Ne samo da je ružna, već je i smiješna', napisao je jedan korisnik društvenih mreža. 'Savršena žena je dosadna žena', napisao je netko drugi.

>> Opsesija lutkama: Izgleda poput Barbike!

Kako izgleda Valeria Lukyanova, procijenite i sami u priloženoj galeriji fotografija.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene