Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što vam je neobično?

Fotografija o kojoj svi pričaju! Evo zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportska novinarka Kelly Nash u centru je pažnje američkih medija i to samo zbog jedne fotografije.

Sportska novinarka Kelly Nash bila je u posjeti Fenway parku, poznatom bejzbolskom stadionu, i iskoristila priliku da se fotografira na samom vrhu. Kada je pregledavala svoje fotografije zapazila je da joj na jednoj bejzbolska loptica 'lebdi' pored glave.

>>
Fotografije koje morate pogledati - dva puta!

'Fotografirala sam se za vrijeme vježbe Red Sox-a. Moja cijela obitelj je iz Massachusettsa i pomislila sam kako će biti veoma uzbuđeni što će me vidjeti u Fenway parku i baš kad sam im slala MMS poruku, primijetila sam bejzbolsku lopticu pored glave. Dobro sam se nasmijala kad sam je vidjela', kazala je Kelly za Fox Sport.

Fotografija je preplavila američke portale, a mnogi nagađaju da je riječ o photoshopu. Kelly je na to odgovorila na svom Twitter profilu: 'Oprostite, ali imam pametnijeg posla od montiranja bejzbolske loptice u photoshopu', poručila je Kelly.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Viralan video VIDEO Ima li ona srca: Djetetu iz ruke otela loptu! Slika nije dostupna Bacanje za pamćenje Pogledajte ovu fotografiju malo bolje!

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene