Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otvorenje novog supermarketa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BILLA je otvorila 61. supermarket u Hrvatskoj u Zagrebu, Vincenta iz Kastva 10 - Srednjaci

Široki asortiman raznolikih proizvoda, moderan dizajn prodajnog prostora te novi standardi na području zaštite klime i okoliša: Zagreb na adresi Vincenta iz Kastva 10 dobiva najnoviji BILLA supermarket u Hrvatskoj. Novi supermarket BILLA u Zagrebu, zablistao je svojim inovativnim dizajnom prodajnog prostora. Zahvaljujući otvorenju osigurano je 18 novih radnih mjesta i BILLA će biti još bliža stanovnicima Zagreb.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otvorenje novog supermarketa: BILLA otvorila treći supermarket u Splitu – Poljička cesta 71 Slika nije dostupna Najoštrija ponuda njemačke kvalitete CS Solingen noževi - samo u BILLI

U četvrtak 16. listopada 2014. otvoren je novi, petnaesti po redu u Zagrebu, supermarket BILLA – Vincenta iz Kastva 10, Srednjaci. Nakon uređenja prostora koje je trajalo nekoliko mjeseca, kupci sada mogu na 548 m² prodajne površine pronaći sve što svako gurmansko srce želi: u supermarketu se nudi široki asortiman voća i povrća te raznovrsni svježi mesni proizvodi. Odjel delikatesa tijekom cijelog dana nudi brojne svježe specijalitete od kruha i peciva te svježe pripremljena hladna i topla jela. Uz to prisutna je i sveobuhvatna ponuda kućnih potrepština. Prodajna ponuda upotpunjena je proizvodima vlastite robne marke po najpovoljnijim cijenama kao što su Clever i BILLA robna marka.

Novostvorena vrijednost i nova radna mjesta
U ponudi BILLE nalazi se više od 5.000 proizvoda hrvatskih proizvođača. Upravi tvrtke izuzetno je važno podupirati hrvatsko gospodarstvo i proizvođače te gastronomske posebnosti Hrvatske i njenih regija. Preferiranje hrvatskih proizvođača jamči ostanak novostvorene vrijednosti u Hrvatskoj.
Uz to što smo Zagrepčanima osigurali još jedno mjesto za kvalitetnu kupovinu prehrambenih proizvoda u susjedstvu, dugotrajno smo stvorili 18 novih radnih mjesta, a naš prodajni tim sigurno će oduševiti kupce najboljim proizvodima, odabranim delikatesama i odličnom uslugom.
Radno vrijeme supermarketa je pon-sub od 07.00 do 23.00, ned od 07.00 do 22.00 h.

Energetska efikasnost na području klimatske zaštite
Novootvoreni supermarket koristi djelomičnu LED rasvjetu koja omogućava uštedu od 25% električne energije za osvjetljenje i rashladne vitrine renomiranog talijanskog proizvođača s visokim stupnjem očuvanja energije.
www.billa.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene