Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KLIMA UREĐAJI S KOJIMA ĆETE ZDRAVIJE DISATI“

Otkrivamo način da sami stvorite svježi zrak

Vivax R DESIGN R32 u srebrnoj boji
Vivax R DESIGN R32 u srebrnoj boji PR
Aktualno Galerija Vivax R DESIGN R32 klima uređaj Vivax R DESIGN R32 klima uređaj Foto: PR Elegantne boje uklopit će se u svaki interijer Elegantne boje uklopit će se u svaki interijer Foto: PR Tihi rad omogućuje ugodniji boravak u prostoru Tihi rad omogućuje ugodniji boravak u prostoru Foto: PR Vivax R DESIGN R32 u srebrnoj boji Vivax R DESIGN R32 u srebrnoj boji Foto: PR +8 Ugodan protok zraka Galerija 1/13 >>
Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim.

VAŽNOST IONIZATORA ZRAKA

U današnjem modernom životu uporabom sve više električnih uređaja kao što su TV, računalo, mobitel, stvara se sve više električnog i magnetskog zračenja koje štetno utječe na zdravlje ljudi. Kako bi to spriječili bitno je imati ionizator zraka koji se nalazi u klima uređaju. Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim. Dokazano je da ionizator zraka umanjuje negativnu energiju nastalu kao posljedicu stresa te čini prostor ugodnijim za život bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru.

DIŠITE ZDRAVO U SVOM DOMU

Vivax R DESIGN R32 u srebrnoj boji Vivax R DESIGN R32 klima uređaj (Foto: PR)

Negativni ioni također vrlo dobro pročišćavaju zrak, posebno u kombinaciji sa niskom koncentracijom ozona. Naime, negativno nabijeni ioni se vežu za zagađivala i alergene, koji su pozitivno nabijeni. Novonastale veće čestice padaju na tlo i uklanjaju se iz zraka koji udišemo, te ne mogu dospjeti u vaš respiratorni trakt.
Ukratko, negativni ioni uništavaju bakterije, vitaliziraju naše stanice, povećavaju kapacitet kisika u krvi, poboljšavaju rad metabolizma, povećavaju moć koncentracije i budnost, uklanjaju umor, povećavaju otpornost prema bolestima, iznimno dobro utječu protiv glavobolje, besanice, zatvora, alergija, astme, i mnogih drugih tegoba.

3D DC INVERTER TEHNOLOGIJA

Klima uređaji osim već standardnog inverterskog kompresora koriste i inverter motor ventilatora unutarnje jedinice i inverter motor ventilatora vanjske jedinice što dodatno smanjuje trošak električne energije. Sada vaša obitelj može uživati u svježini kad god poželi uz manji utrošak električne energije.

Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Zahvaljujući 3D DC inverterskoj tehnologiji zrak se izbacuje dalje i brže. Rad uređaja je osiguran uz minimalnu razinu buke koja eliminira nepotrebne zvukove i omogućava nesmetan rad.

ANTIKOROZIVNA ZAŠTITA

Vrlo je bitno da klima ima i posebnu antikorozivnu presvlaku izmjenjivača topline na unutarnjoj i vanjskoj jedinici, to je zaštita od atmosferskih pojava i djelovanja agresivnog okruženja, posebno soli u zraku u primorskim krajevima i „kiselih“ kiša. Na taj način se produljuje vijek trajanja uređaja.

WI-FI UPRAVLJANJE KLIMOM

Vivax R DESIGN R32 u srebrnoj boji Upravljajte vašim uređajem putem pametnog telefona (Foto: PR)

Pristupite svom klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu i Vivax ekskluzivnoj aplikaciji za kontrolu klima uređaja NetHome®. Jednim dodirom na svom mobilnom uređaju odaberite željenu temperaturu, i ušetajte u svoj savršeno rashlađen dom u ljetnim mjesecima.

OHLADITE SE SA STILOM - ODABERITE BOJU

Uz sve navedene pogodnosti korištenja Vivax klime posebna pažnja je posvećena i samom dizajnu. Jednostavnost se uklapa u svaki interijer. A velika specifičnost na tržištu su i klime u boji, kako bi mogli vašem domu udahnuti dašak posebnosti. Budite drugačiji i iznenadite se kako će klima naglašavati posebnost interijera i davati mu bezvremensku ljepotu.

Odaberite temperaturu prostora koja odgovara vašim željama. Vrhunske performanse donose svježinu u ljetnim mjesecima i osiguravaju energetski učinkovito grijanje u zimskim mjesecima. Odaberite vrhunsko rješenje za sebe!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene