Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkrivajte prekrasne destinacije uz Crno Jaje i 50% popusta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrivajte prekrasne destinacije uz Crno Jaje i 50% popusta!

Pročitajte i ovo PR Posebna ponuda Nije šala! U travnju ostvari 15% EXTRA POPUSTA za plaćanje Mastercard® karticom Zagrebačke banke Slika nije dostupna JOŠ VEĆI POPUSTI Ne propustite nevjerojatnih do 15% dodatnog popusta za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom!

Dođite na Vlašić i uživajte u najboljem spa centru u regiji uz 52% popusta! U Hotelu Blanca Resort&Spa***** očekuju Vas Superior sobe koje pružaju pogled na skijašku stazu, bogati doručak te prekrasni wellness centar koji će Vas relaksirati nakon uživanja na snijegu.

Tamo gdje se Una ulijeva u Savu nalazi se Jasenovac, dobro poznato spomen područje te ujedno i gastronomski centar poznat po ribljim specijalitetima. Provedite noć u ugodnoj atmosferi i uživajte u ribljoj večeri dobrodošlice uz 50% popusta!

Pobjegnite od stresa u poznato europsko selo roda Čigoč, te provedite 3 dana u prirodi a za dobrodošlicu Vas očekuje originalna večera – fiš paprikaš i čigočice! I to sve uz 50% popusta!

Znate li gdje je odmor do jaja? U Jajcu, naravno! A Vaše Crno Jaje Vas vodi upravo tamo na 2 noćenja sa doručkom, riblju večeru te vožnju pedalinama ili kajakom po Plivskom jezeru uz 50% popusta!

Pored bajne Opatije nalazi se mjesto Rukavac gdje Vas očekuje rustikalna Stancija Kovačići koja Vam garantira romantični provod i gastronomski užitak za dvije osobe uz 50% popusta!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene