TREX kuća je najefikasniji životni prostor koji pruža fleksibilnost zauvijek.

Galerija


Galerija

 Zahvaljujući potpunoj modularnosti i mobilnosti TREX kuća može, prema trenutnoj potrebi i mogućnostima, biti raznih površina te se uvijek može mijenjati. Prostor je uvijek idealno iskorišten zahvaljujući modularnim pregradnim zidovima koji se jednostavno demontiraju i montiraju na željeno mjesto dok standardizirano dodavanje kompletnih stambenih modula omogućuje da se kuća prilagođava potrebama vlasnika i dograđuje bez skupih i dugotrajnih građevinskih radova.

Baza svake TREX kuće je statički proračunata čelična konstrukcija koja je mehanički otporna i stabilna te zaštićena od svih vremenskih uvjeta. Konstrukcija same kuće kao i modularnih zidova ima pripremljene prihvate za viličar, dizalicu kao i posebno podvozje na kojem leži konstukcija kuće što omogućuje jednostavno manipuliranje na mjestu isporuke i tako vrijeme potrebno za sastavljanje cijele kuće smanjuje na svega nekoliko sati. Dimenzije baznih modula od kojih se TREX kuća sastoji iznose 600 x 250 cm i tako su prilagođeni transportu te se troškovi prijevoza i montiranja svode na minimum.

PR
PR

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Buknuo požar u sobi obiteljske kuće u Zaboku, ozlijeđen je muškarac Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Spremačica (40) u Dubrovniku opelješila poslodavce: Ukrala je nakit, odjeću, posteljinu, ukrase, novac...

Posebna pažnja pridodaje se korištenim materijalima. TREX kuće energetskog su razreda “A” što znači da su troškovi grijanja u njima minimalni. Najveći utjecaj u tome ima naravno izolacija od celuloze koja je dobivena od recikliranog papira i koja osim što je ekološki održiva, jedna je od najučinkovitijih izolatora topline i buke među svim izolacijskim proizvodima. Celuloza se koristi u svim vanjskim površinama te je tako gubitak energije i nastajanje toplinskih mostova minimalno. TREX kuća “diše” ne samo zbog korištene izolacije već i ventilirajuće fasade koja se postavlja po cijeloj površini kuće. Dolazi u raznim kombinacijama boja i materijala te tako čini cjelinu zajedno sa stolarijom. Stolarija se po želji izrađuje od PVC-a ili aluminija u raznim bojama s trostrukim izolirajućim staklom sa električnim roletama, žaluzinama ili bez njih.

PR
PR

Zahvaljujući mogućnosti potpunog automatiziranja TREX kuće, što uz smanjenje troškova pruža još veći komfor, kuća sama određuje koliko je svijetla potrebno ili da li je temperatura u kući optimalna. Pomoću aplikacije za pametne uređaje kućom možemo upravljati gdje god se nalazili i tako pojačati grijanje kad se vraćamo kući.

Osim automatizacije koristi se i namještaj koji štedi prostor pa se tako krevet kad nije potreban uvlači i postaje trosjed i tako omogućava nesmetano kretanje u kući. Svaka namještena TREX kuća u potpunosti je opremljena sa svim potrebnim aparatima i uređajima, ormarima i ostalim namještajem te klimatizacijom i grijanjem.

Cijena izloženog prototipa veličine 30 kvadratnih metara kreće od 16.000 eura bez opreme, a kompletno opremljena s namještajem i svim uređajima iznosi 20.000 eura sa te se cijena kuće, pa tako i kvadratnog metra dodavanjem dodatnih modula drastično smanjuje.

KONTAKT
Besplatni tel. 0800 9158
Mail info@trex-systems.com
www.trex-systems.com
https://www.facebook.com/trexlivingsystem/