Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što bi vi rekli mladenki?

Otkazala vjenčanje kako bi svom gušteru platila kemoterapiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi ljudi osjećaju svojevrsnu odbojnost prema gušterima, no to nikako nije slučaj kod mlade Britanke koja je zbog liječenja svog guštera Georgea, otkazala i vjenčanje.

Lizzie Griffith, 25-godišnja učiteljica iz Londona, pronašla je ozlijeđenog Georgea u azilu i zaljubila se u njega na prvi pogled. Odvela ga je kući i njegovala ga kako bi ozdravio. No, Georgeu se zakomplicirala zdravstvena situacija nakon što su mu dijagnosticirali tumor na licu koji se ni nakon dvije operacije nije mogao ukloniti, piše ThisIsLondon.

Pročitajte i ovo Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..." Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas koji je najgori običaj na vjenčanjima, jedan odgovor daleko je najpopularniji

>> Medvjeda udarila šakom u njušku da spasi svog psa

Lizzie se prestrašila da bi njen ljubimac mogao umrijeti, pa je odlučila potrošiti čitavu ušteđevinu na njegovo liječenje. Iako je kemoterapija za životinje još uvijek eksperimentalna, Lizzie je odlučila podvrgnuti Georgea tom načinu liječenja, te je na to potrošila više od 3,000 funti, a srećom, izgleda kako terapija zaista djeluje.

Lizzie se prošle godine zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, no morala je odgoditi vjenčanje jer novac potrošila na Georgeovu kemoterapiju. 'Meni to ne smeta. Između Lizzie i Georgea postoji jedna posebna veza. On je uz nju tako miran, kao da zna da mu je spasila život', rekao je Lizzin dečko Chris.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene