Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLAS

Osjeti WOW filling i prepusti se uživanju

PR
PR Foto: PR
U posljednje je vrijeme bilo mnogo reakcija na pitanje „IMAŠ LI OSJEĆAJ ZA FILLING”. Neki su mislili da je riječ o gramatičkoj pogrešci, neke su reakcije bile izrazito duhovite, no ono što je sasvim sigurno je da spomenuti teaser nikoga nije ostavio ravnodušnim i da s njim – nema greške!

 Ubrzo nakon teasera lansiran je neodoljiv Smoki WOW – inovativan proizvod, toliko ukusan i uzbudljiv da je originalni Smoki, ali i cijelu kategoriju flipsa, podigao na još višu razinu uživanja i svakom novom zalogaju dao jedinstveni „WOW filling”.

I najzahtjevnije sladokusce je oduševio svojim šarmom i neodoljivom hrskavošću, ali i s dva različita neodoljiva punjenja – jedinstvenim i prepoznatljivim kikirikijem te čokoladom. Novi Smoki dolazi nam i u dosad neviđenom i atraktivnom obliku koji dodatno ističe vezu s kikirikijem po kojem je Smoki i karakterističan.

Smoki WOW nije samo grickalica, već je i WOW doživljaj! Hrskavost i fino punjenje čine ovu poslasticu neodoljivom za sve generacije. Smoki je uspio ne samo očuvati tradiciju brenda, već ga je podigao i na sasvim novu razinu.

Tijekom pola stoljeća svog postojanja, Smoki je prošao brojne faze, ali je njegov prepoznatljiv okus uvijek ostao isti. Danas Smoki WOW možete vidjeti na potpuno drugačiji način – u novoj kampanji koja nam otvara vrata nekog novog, WOW svijeta – razigranog, veselog i originalnog, gdje se pleše i pjeva na svakom koraku i uživa u jedinstvenom WOW osjećaju koji budi želju da ga uvijek iznova oživljavamo. Upečatljiva scenografija u pop art stilu zaokružila je Smoki WOW priču na najbolji mogući način, a jedina dilema koju sada imamo je koji odabrati – KIKIRIKI ili ČOKO FILLING?

Smoki WOW je svojim neodoljivim okusom u vrlo kratkom vremenu oduševio sve ljubitelje brenda i postao pravi izbor u trenucima prepuštanja punim okusima kikirikija i čokolade. Okus koji desetljećima toliko volite, bogatiji je nego ikada prije, hrskav izvana, a punjen iznutra!
Jedinstveni „WOW filling” osjetit ćete prilikom svakog zalogaja.

Kada se sljedeći put poželite prepustiti potpunom uživanju, odaberite vaš omiljeni Smoki WOW i budite sigurni da uz Smoki, nema greške!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene