Ne pokušavajte ovo kod kuće! Ako želite promijeniti svoj život iz temelja, dovoljno je ipak samo mućnuti glavom - metaforički rečeno.

Galerija +0 PR

U novoj hit komediji simpatičnog naslova Osjećam se lijepa, nagrađivana američka stand-up komičarka, spisateljica, glumica i producentica Amy Schumer utjelovljuje lik obične mlade žene koja se svakodnevno bori s osjećajem nesigurnosti i negativnom društvenom kritikom onoga što vidi u ogledalu.

Vezani članci PR Predstavljamo: kriminalistička drama OTET PR Čekanje je konačno gotovo

Renee Bennett uvjerena je kako je činjenica da ne odgovara uvriježenim standardima stereotipne ljepotice sputava u životu; u poslovnim prilikama, odnosima s ljudima i romantičnim vezama. Njezina obična priča postaje nesvakidašnja kada joj ozljeda glave tijekom fitness treninga promjeni život na potpuno neobičan način. Renee se budi i jedva prepoznaje samu sebe. U ogledalu sada vidi zanosni super model i zbog toga je iznimno ushićena. Slavi svoj novi odraz, pomalo zabrinuta da je njena okolina neće prepoznati nakon ove spektakularne i neočekivane transformacije koju je doživjela. No, trik je u tome da je njezina ozljeda glave ustvari utjecala samo na njezinu percepciju same sebe, dok su njezine tjelesne mjere i izgled ostali isti.

„Optička varka“ koju joj je podvalio njezin vlastiti potreseni mozak, daje joj vjetar u leđa i ona napokon počinje živjeti život punim plućima. Osjeća se kao najsposobnija žena na svijetu i ništa je ne može pokolebati u uvjerenju da sve što naumi može i ostvariti. Novostečeno samopouzdanje omogućuje joj da živi neustrašivo i bez zadrške, ali što se dogodi kada Renee shvati da se njezin izgled ustvari nikada nije promijenio?

PR PR

Junakinju ove humoristične filmske priče, u režiji redateljskog dvojca Abby Kohn i Marca Silversteina, pronalazak samopouzdanja i životnog poleta u ljubavi prema sebi zadesio je na sasvim neobičan način. Ipak Reneeina pustolovina nosi životnu poruku o važnosti i oslobađajućem, osnažujućem učinku samopouzdanja. Tek kada uistinu zavolimo sebe onakvima kakvi jesmo, i sve drugo u našim životima dođe na svoje mjesto. Početak svake promjene je u nama samima, a za to je ponekad dovoljno samo mućnuti glavom – metaforički rečeno.

Film Osjećam se lijepa publiku hrvatskih kina nasmijavat će od 17. svibnja 2018.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju