Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osjećam se lijepa

PR
PR
Aktualno Galerija +0 PR Galerija 1/1 >>
Ne pokušavajte ovo kod kuće! Ako želite promijeniti svoj život iz temelja, dovoljno je ipak samo mućnuti glavom - metaforički rečeno.

U novoj hit komediji simpatičnog naslova Osjećam se lijepa, nagrađivana američka stand-up komičarka, spisateljica, glumica i producentica Amy Schumer utjelovljuje lik obične mlade žene koja se svakodnevno bori s osjećajem nesigurnosti i negativnom društvenom kritikom onoga što vidi u ogledalu.

Pročitajte i ovo PR Ne propustite Nope! Novi horror oskarovca Jordana Peela stigao u kina PR James Bond - Za smrt nema vremena Čekanje je konačno gotovo

Renee Bennett uvjerena je kako je činjenica da ne odgovara uvriježenim standardima stereotipne ljepotice sputava u životu; u poslovnim prilikama, odnosima s ljudima i romantičnim vezama. Njezina obična priča postaje nesvakidašnja kada joj ozljeda glave tijekom fitness treninga promjeni život na potpuno neobičan način. Renee se budi i jedva prepoznaje samu sebe. U ogledalu sada vidi zanosni super model i zbog toga je iznimno ushićena. Slavi svoj novi odraz, pomalo zabrinuta da je njena okolina neće prepoznati nakon ove spektakularne i neočekivane transformacije koju je doživjela. No, trik je u tome da je njezina ozljeda glave ustvari utjecala samo na njezinu percepciju same sebe, dok su njezine tjelesne mjere i izgled ostali isti.

„Optička varka“ koju joj je podvalio njezin vlastiti potreseni mozak, daje joj vjetar u leđa i ona napokon počinje živjeti život punim plućima. Osjeća se kao najsposobnija žena na svijetu i ništa je ne može pokolebati u uvjerenju da sve što naumi može i ostvariti. Novostečeno samopouzdanje omogućuje joj da živi neustrašivo i bez zadrške, ali što se dogodi kada Renee shvati da se njezin izgled ustvari nikada nije promijenio?

PR PR

Junakinju ove humoristične filmske priče, u režiji redateljskog dvojca Abby Kohn i Marca Silversteina, pronalazak samopouzdanja i životnog poleta u ljubavi prema sebi zadesio je na sasvim neobičan način. Ipak Reneeina pustolovina nosi životnu poruku o važnosti i oslobađajućem, osnažujućem učinku samopouzdanja. Tek kada uistinu zavolimo sebe onakvima kakvi jesmo, i sve drugo u našim životima dođe na svoje mjesto. Početak svake promjene je u nama samima, a za to je ponekad dovoljno samo mućnuti glavom – metaforički rečeno.

Film Osjećam se lijepa publiku hrvatskih kina nasmijavat će od 17. svibnja 2018.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene