Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Osiguravaš auto? Metchiraj cijenu!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Osiguranje automobila tijekom lipnja nikad nije nudilo više pogodnosti! Osiguraj.me stavlja Vaše potrebe u središte svog poslovanja! Osigurajte automobil i pritom metchirajte cijenu!

Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >> Metchirati cijenu = pregovarati za Vama najpovoljniju opciju!

Pročitajte i ovo PR OSIGURAJ.ME Vrijeme je za kupnju auto osiguranja online! PR Osiguravate automobil i guše Vas brojčani iznosi?

Ukoliko Vas tijekom lipnja sustiže obveza osiguranja automobila, svakako pogledajte novu i jedinstvenu ponudu na www.Osiguraj.me koja napokon online olakšava postupak i jasno definira policu obveznog auto osiguranja. Prvi put na tržištu portal za obavezno auto osiguranje www.Osiguraj.me, zahvaljujući modelu mečiranja [metchiranja], donosi mogućnost cjenkanja i pregovaranja za bolju i još povoljniju cijenu police uz ciljanu skupinu svih kupaca preko 30 godina.

PR PR

Novitet i osvježenje jest da svi kupci od samog starta ostvaruju 40% bonusa, a plaćanje karticama na rate provodi se bez ikakve dodatne naplate. Kao i do sada, uz povoljnu policu osiguranja, kupci dobivaju na poklon čak i 250 HRK dodatnog popusta za korištenje bogatih prilika, sadržaja i priča na vodećoj hrvatskoj e-commerce stranici - www.CrnoJaje.hr.

Stoga, ne propustite jedinstvenu akcijsku ponudu u trajanju do 30. lipnja 2018. i prvi put iskoristite i metchirajte cijenu na www.Osiguraj.me!

PR PR
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene