Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegovo najveće blago

Osigurao jezik na 10 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peter Sinclair, profesionalni kušač sira, odlučio je osigurati svoje najveće blago - svoj jezik, i to na vrtoglavih 10 milijuna dolara.

Nije to prvi put da neki pojedinac osigura ono što smatra najvrjednijim na svojem tijelu, a kao primjer možemo navesti nizozemskog vinara, koji je svoj nos osigurao na 8 milijuna dolara. Londonska kompanija Lloyds, izradila je policu osiguranja za Sinclaira, u koja uključuje moguće opasnosti prilikom kušanja sira, tijekom obavljanja njegovog posla, kao i njegov osjet okusa i mirisa, piše Daily Telegraph.

Pročitajte i ovo Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike

>> Nos vrijedan 5 milijuna funti

Po sklapanju spomenute police osiguranja, Sinclair je postao čovjek s najskupljim jezikom u Australiji. 'Moj jezik je apsolutno integralan dio mojeg posla. Od njega zarađujem za život', rekao je Sinclair, koji je jedan od vrhunskih australskih kušača sira. Ako mislite da je Sinclairov posao jednostavan, probajte zamisliti kako morate nadgledati proizvodnju 13 milijuna kilograma sira godišnje, kojeg morate usput i kušati.

Tvrtka Mainland, za koju radi, sama ga je nagovorila da osigura svoj jezik, kako bi se osigurali ako nešto pođe po zlu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene