Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Razbojnik je krenuo u pljačku, no zaboravio je na vozilo za bijeg.


Policija u američkom gradu Capitola, izvijestila je kako traga za nepoznatim muškarce u dobi od između 40 i 50 godina, koji je opljačkao banku te nakon toga nudio nudio vozačima na ulici 1000 dolara za bijeg u njihovom vozilu.

Vezani članci Testiranje na koronavirus u Los Angelesu, Kalifornija Američka savezna država uvela neka od najstrožih mjera, ograničenje kretanja se odnosi na 85 posto stanovnika Policija, ilustracija Drama u Puli: Prilikom dolaska na sud muškarac pobjegao policijskim službenicima, ubrzo je uhvaćen

>> Dok je pljačkao ispao mu je novčanik...

Pljačka se dogodila tijekom vikenda, odnosno u subotu, oko podneva po lokalnom vremenu. Nepoznati je razbojnik skočio na šalter, odgurnuo službenika i ugrabio nepoznatu sumu novca iz blagajne, prenosi AP. Jednu ulicu od banke koju je opljačkao, očajni je razbojnik zaustavljao vozače po cesti i nudio im 1000 dolara za vožnju do Santa Cruza.

Iako policija intenzivno traga za njim, još ga uvijek nisu pronašli. Vjeruju kako je uspio naći prijevoz te traže osobu koja je možda i prihvatila njegovu ponudu.