Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditeljica Maria Menounous okladila se prije Super Bowla s jednim kolegom da će se, ako New England Patriotsi izgube, skinuti nasred Times Squarea. I izgubila je. Pogledajte video.


Lijepa voditeljica je, iako je temperatura bila ispod nule, održala obećanje i dio emisije 'Extra', koju vodi zajedno s Mariom Lopezom, s centralnog njujorškog trga vodila samo u bikiniju u bojama New York Giantsa na sveopće veselje okupljenih i milijuna gledatelja koji su pratili prijenos Super Bowla.

Vezani članci Giuliana Rancic (Foto: Getty Images) Supruga američkog poduzetnika hrvatskih korijena izdominirala u haljini s prorezom Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Oni su jedan od najstabilnijih, ali i najljepših domaćih parova koji zajedno ide čak i na modne revije

Da je Maria dobila okladu, kolega A.J. Calloway s kojim se okladila, u emisiji bi morao odjenuti uniformu kakvu nose cheerleadersice New England Patriotsa. 

'Mrzim oklade', kazala je 33-godišnja navijačica Patriotsa i bivša Miss Teen Massachusettsa. 'Nikada to više neću napraviti'.