Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IMUNOSAL

Ojačajte svoj imunološki sustav i preskočite sezonu viroza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve više među nama cirkuliraju virusi, prvo prehlada i različitih viroza, a u prvom mjesecu neizbježno i virus gripe. Protiv gripe postoji cjepivo, no protiv svih virusa najvažnija je prevencija. Snažan i jak imunološki sustav štiti nas od infekcije, ali i od mogućih komplikacija.

Zdrava prehrana, fizička aktivnost na svježem zraku, ali i izbjegavanje stresa osnova su zdravlja. Dodatnu pomoć možemo potražiti u obliku provjerenih dodataka prehrani koji sadrže sastojke koji dokazano pomažu našem imunološkom sustavu.

Hrvatski proizvod broj 1 za imunitet

Imunosal je linija hrvatskog proizvođača dodataka prehrani koja sadrži pet proizvoda jedinstvene formulacije i oblika prilagođenog za svaku životnu dob. Svi proizvodi sadrže visokopročišćeni Goldcell beta-glukan provjerene kvalitete uz kombinaciju esencijalnih vitamina i minerala koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Prilagođen svakom uzrastu

Odabir sastojaka i njihove količine pažljivo su usklađene s dobnom skupinom kojoj je pojedini proizvod namijenjen. Imunosal proizvodi dolaze kao kapsule za odrasle, tekući dodatak prehrani za djecu već od navršene godine dana, šumeće tablete za djecu od 6 godina i odrasle te pastile za djecu od 3 godine koja ih zbog okusa, ali i lika Profesora Baltazara jednostavno obožavaju.

Kapsule za odrasle uz već spomenutu kombinaciju beta-glukana, vitamina i minerala sadrže i visokovrijedan koenzim Q10, a kapsule za seniore su još i dodatno obogaćene nutrijentima za zdrave kosti. Proizvodi za djecu odlikuju se izvrsnim voćnim okusom koji vole i najveći izbirljivci

Potražite Imunosal u ljekarnama

Imunosal proizvodi prepoznati su od strane hrvatskih kupaca i farmaceuta te su u anketama, koje je provela nezavisna agencija, dvije godine zaredom proglašeni proizvodom broj 1 za imunitet. Razlog tome je odličan sastav uz vrlo prihvatljive cijene. Imunosal proizvodi prodaju se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ali ih možete naručiti i na kućnu adresu na internet trgovini drogerija.hr. Provjerite zašto je Imunosal prva linija obrane!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene