Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan 35-godišnji Indijac si je odrezao jezik i potom bjesomučno plesao sve dok nije izgubio svijest. Učinio je to kako bi božici Kali pokazao svoju odanost i strahopoštovanje, izvijestili su indijski mediji.


35-godišnji Hela iz sjeverne indijske pokrajine Utar Pradeš, uzeo je britvu i odrezao si jezik kojeg je potom stavio na oltar ispred idola posvećenog božici Kali. 'Odrezao je jezik i plesao sve dok nije izgubio svijest', izvijestili su iz policije, te dodali kako je njegovo stanje vrlo ozbiljno iako je brzo prebačen u bolnicu, piše Times.

Vezani članci Kuhinja, ilustracija Sezonski posao u Hrvatskoj - odlična ponuda ili prilika za iskorištavanje radne snage? Provjerili smo što o tome misle građani Seksualni radnici opet mogu na posao u Nizozemskoj Od ovog tjedna na posao se vraćaju seksualni radnici u Nizozemskoj

Otac šestero djece radio je kao čistač u lokalnoj školi, no neko je vrijeme bio nezaposlen. Jezik je žrtvovao kako bi pronašao prijeko potreban posao, jer u njegovoj obitelji, uključujući i njegove roditelje, nitko ne radi.