Svatko tko se ikada borio s propulzijama i upalama vena analnog područja jako dobro zna koliko to može biti neugodno i bolno te koliko vas takvo stanje natjera na promjenu nekih životnih navika.

Galerija


Vožnja bicikla ili dugotrajno sjedenje na poslu samo su neke od uobičajenih životnih situacija koje osobama s ovim problemom stvaraju velike tegobe, dok im odlazak na toalet može biti pakleno bolan.

Iako se u javnosti o njima vrlo malo govori, propulzije vena analnog područja su vrlo česta pojava – simptome će osjetiti gotovo 70 posto osoba barem jednom tijekom života. U tom slučaju nastojimo se čim prije riješiti pratećih simptoma, a to su osjećaj peckanja, svrbež, bol i krvarenje.

U ljekarnama su dostupne brojne kreme i masti koje ublažavaju navedene simptome, ali problem je što djeluju samo na simptome upale, što znači da će se nakon kratkotrajnog smirenja simptomi ponovo pojaviti.

 

PR
PR (Foto: PR)

Ipak, život bez ovog problema postao je stvarnost zahvaljujući PILEXU – potpuno prirodnom preparatu za oralnu primjenu. Simptomi se u najvećoj mjeri ublažavaju već nakon 72 sata korištenja, a potpuno povlačenje svih tegoba kod većine korisnika događa se već nakon desetak dana.

Ono što PILEX čini jednim od najboljih preparata u slučaju propulzije i upale vena analnog područja je činjenica da osim snažnog i brzog djelovanja na sve simptome, PILEX djeluje i na uzrok upale.

PILEX je dostupan u dvije vrste pakiranja: bočice s 28 i 14 kapsula. U slučaju jače upale uputno je koristiti veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno, s vodom ili jogurtom), dok je u slučaju blaže upale dovoljno manje pakiranje od 14 kapsula.

PR
PR (Foto: Terra Lab d.o.o.)

PILEX je dostupan u svim boljim ljekarnama i na web shopu www.webljekarna.vasezdravlje.com.

Distributer : Oktal Pharma d.o.o.