Svatko tko se ikada borio sa propulzijama i upalama vena analnog područja jako dobro zna koliko to može biti bolno, neugodno i koliko vas takvo stanje natjera da promijenite svoje svakodnevne životne navike.

Galerija


Vožnja biciklom ili dugotrajno sjedenje na poslu samo su neke od običnih životnih stvari koje osobama s ovim problemom stvaraju velike tegobe. Odlazak na toalet osobama koje pate od ovog problema je ravno suočavanju sa paklom boli.

Iako se u javnosti o njima vrlo malo govori, propulzije vena analnog područja su vrlo česta pojava – gotovo 70% osoba tijekom svog života barem jednom će osjetiti simptome tog upalnog stanja.

Bol, krvarenje, svrbež i osjećaj peckanja su simptomi koji se uvijek želimo što prije rješiti, a naše su ljekarne prepune raznih krema i masti koje ublažavaju te simptome. Međutim, upravo u tome je i problem – one djeluju samo na simptome upale.

A to znači da će se simptomi vratiti.

PR
PR (Foto: megapixl.com)

Danas je život bez ovog problema postao stvarnost zahvaljujući PILEX-u – potpuno prirodnom preparatu koji se koristi oralnim putem. Problemi se u najvećoj mjeri ublažavaju već nakon 72 sata korištenja, a potpuno povlačenje svih tegoba se u većini korisnika događa već nakon desetak dana.

Ono što PILEX čini jednim od najboljih preparata za ovaj problem na svijetu je činjenica da osim snažnog i brzog djelovanja na sve simptome, PILEX djeluje i na sam uzrok nastajanja upale.

PILEX se uzima se u obliku kapsula s vodom ili jogurtom, a to znači da nema nikakvog kontakta sa bolnim područjem. Nakon tretmana PILEXOM hemoroidi se u prosjeku ne vraćaju 6 mjeseci, što znači da ste se sa samo dvije bočice na godinu rješili neugodnih hemoroida - zauvijek.

PILEX je dostupan u dvije vrste pakiranja: bočica s 28 i bočica s 14 kapsula. Za ozbiljnije upale najbolje je koristiti veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno), a za slabije upale manje pakiranje od 14 kapsula.

PR
PR Foto: Terra Lab d.o.o.

PILEX je dostupan u svim boljim ljekarnama, a za sve dodatne informacije možete nazvati besplatno savjetovalište koje vodi Anica Ledenko, mr. pharm., spec. med. biokemije i homeopatske medicine na broj 091 5930 353 (radnim danima od 9 do 17h ).