Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odbjegla nevjesta koja je čak tri puta ostavljala muškarce za koje se trebala udati konačno je rekla da i to djevojci koja joj je trebala biti vjenčana kuma.


Kerry De'ath prvo je ostavila svog zaručnika Craiga samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja za koje su štedjeli godinama. Zatim je upoznala novu ljubav svog života, Davea, s njim je bila dvije i pol godine, no kad ju je zaprosio pobjegla je glavom bez obzira.

>> Kad mladenke podivljaju...

Vezani članci Deniz Baysal (Foto: Instagram) Udala se Hazan: Zbog događaja iz djetinjstva imala je traume, no on joj je pomogao da ih se riješi Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Ljubomorna Meghan ne voli Harryjeve bivše, ali on će ipak otići na vjenčanje jedne od njih?

Sljedeći na listi ostavljenih bio je Nick Farmer. On i Kerry rezervirali su salu za vjenčanje, poslali pozivnici, no tada se dogodilo nešto što nitko nije očekivao. Kerryna vjenčana kuma izjavila joj je ljubav. Tada je Kerry shvatila- nikada se nije mogla zauvijek vezati za muškarca svog života jer je muškarac njenog života bila- žena.

Tada je Kerry ostavila i Nicka te se uselila svojoj novoj djevojci Sari, koja ju je nekoliko mjeseci kasnije zaprosila, te su se uskoro i vjenčale. Kerry kaže kako nikada u svom životu nije bila sretnija, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook