Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova verzija starog hita

Obradili Floyde: 'Ajatolah, ostavi klince na miru'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadska rock grupa Blurred Vision skrenula je pažnju na sbe prepjevom poznate pjesme Pink Floyda 'Another Brick In The Wall' koja je ovaj put posvećena iranskom predsjedniku, Mahmudu Ahmadinedžadu.

Protestna pjesma kojom je svojedobno Roger Waters izazvao veliku pažnju javnosti svoju je novu verziju dobila zahvaljujući činjenici kako sukreativni dvojac iz grupe Blurred Vision braća Sohl and Sepp Iranci koji su u još kao djeca s roditeljima prebjegli u Kanadu. Njihov prepjev poznate pjesme Pink Floyda postao je simbol otpora mladih Iranaca.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

>> Pink Floyd tuži diskografsku kuću EMI

>> Roger Waters dovodi 'The Wall' u Zagreb

'Željeli smo kao umjetnici dati neki svoj obol čitavoj situaciji u našoj zemlji u kojoj smo rođeni i u kojoj znamo kakva je situacija. Nakon što smo napisali ovu pjesmu dobili smo puno podrške iz Irana i to nam je jako drago', izjavio je pjevač Sepp. Blurred Vision su podršku dobili i od samog Rogera Watersa, a njihova verzija čuvene pjesme se zove 'Ayatollah, Leave Those Kids Alone' i govori protiv restrikcija kakve se događaju u Iranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene