Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavi se vjetre

Obiteljska drama: Prvi prdac ispod deke mu je oprostila, drugi ne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dawn je supruga počela udarati iz sveg oružja, osobito 'aljošama' (laktovima), a potom je upotrijebila i suzavac.

Policija iz floridskog grada Port St. Lucie morala je u ranim jutarnjim satima 11. prosinca na intervenciju jer su se Donald Fitzroy Meikle i njegova supruga Dawn stali žestoko obračunavati, što verbalno, što i fizički. 

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena

Povod obiteljskoj drami je bio kemijski rat, odnosno to što on nije prestajao puštati vjetrove u bračnome krevetu, prenose u srijedu lokalni mediji.

Dawn je prvi prdac ispod deke suprugu Donaldu još nekako oprostila i dopustila mu da se vrati u krevet, no kada je Donald ispalio i drugi plotun, došlo je do gadne nevolje.

Svašta među nama hoda: Policija objavila 10 najglupljih poziva u 2015. godini

Dawn ga je počela udarati iz sveg oružja, osobito 'aljošama' (udarci laktovima, op.a.), a potom je upotrijebila i suzavac.

Donald je tada pokušao suprugu čvrsto zagrliti objema rukama kako bi se zaštitio, te je u tom naguravanju zadobio nekoliko ogrebotina preko prsa dok je ona rasjekla usnu.

Policiju je naposljetku pozvala upravo Dawn, međutim ispostavilo se da joj to nije bio spasonosan potez. Naime, jednom nakon što su policajci čuli od supružnika što se to zbivalo, nju su uhitili i prebacili u okružni zatvor dok su Donalda ostavili kod kuće da se u miru na WC-u pokuša riješiti nadutosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene