Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skinuli sakoe i kušali cheeseburger

VIDEO: Obama platio Medvedevu hamburger

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obama je Medvedeva odveo u Arlington na cheeseburger.

Američki predsjednik Barack Obama i ruski predsjednik Dmitrij Medvedev preskočili su protokolarne formalnosti koje su obilježavale ranije rusko-američke summite, pa su između bilateralnih razgovora i konferencije za tisak u Bijeloj kući, otišli na hamburger u Arlington, predgrađe Washingtona.

Pročitajte i ovo Sastanak čelnika EU s predstavnicima zemalja Zapadnog Balkana - 2 Berlinski proces U Tirani održan sastanak na vrhu EU-a i zapadnog Balkana: "Vidljivo je da su Srbija i Kosovo opterećene prošlošću, Brnabić i Kurti nisu ni milimetra uzmaknuli od svojih stavova" Zatvoren G20 summit Izglasana deklaracija Završio je summit G20: Svijet iznenadilo slaganje Rusije i SAD-a

Medvedev je dobio priliku da kuša hamburger u zalogajnici 'Ray's Hell Burger' u Arlingtonu, gdje je Obama u svibnju 2009. vodio potpredsjednika Joe Bidena, što je završilo s fotografijama na naslovnicama američkog tiska.

Prema izvješću novinarskog poola koji je pratio predsjednički dvojac, Obama i Medvedev skinuli su sakoe i sjeli da kušaju specijalitete kuće.

Obama je naručio 'cheeseburger' s lukom, zelenom salatom, rajčicom i krastavcima, te ledeni čaj, dok je Medvedev izabrao 'cheeseburger' s lukom, ljutom jalapeno paprikom i gljivama, te Coca-Colu. Obama je platio račun.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene