Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MINIJATURNA HD KAMERA ZA SVE PRILIKE

Nova riječ tehnike nudi više od odličnih snimaka i fotografija

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +3 PR Galerija 1/8 >>
Što još može izazvati naše divljenje i čuđenje kada su gadgeti u pitanju i zar nismo već sve vidjeli? Naravno da nismo! Pogotovo kada je riječ o kamerama. Proizvođači se trude da nas ostave bez teksta sa svakom svojom sljedećom linijom uređaja. I uglavnom im to polazi za rukom.

Prateći kamere kroz vrijeme, možemo uočiti koliko su se mijenjale - od veličine do funkcionalnosti. Sada se puno više pazi na estetiku, da je kamera praktične veličine i da ima funkcije koje prethodna serija kamera nije nudila. I puno više.

Da biste bili cool i ispratili sve trendove kada su u pitanju kamere, ne morate imati predubok džep, nego morate pametno kupovati. Postoje uređaji koji vam nude mnoštvo opcija i mijenjaju više uređaja. Danas čak postoje različiti satovi koji pružaju mogućnost snimanja i fotografiranja. Međutim, da biste imali kameru koja omogućuje snimanje i fotografiranje u HD rezoluciji, detekciju pokreta kao i noćno osvjetljenje, trebate nešto više od sata s kamerom. Na tržištu se pojavilo rješenje pod imenom Nano HD cam. U pitanju je minijaturna kamera koja će zadovoljiti i vaše najveće zahtjeve.

Must have gadget u svakom domu

Ako ste ljubitelj tehničkih stvari, onda je ova kamerica idealna za vas. Ako niste, ubrzo ćete shvatiti kolika je prednost posjedovati jedan ovakav uređaj. Nano HD cam je kreirana da zadovolji različite potrebe suvremenog čovjeka. Također, osim modernog dizajna nadahnutog svjetskim trendovima, ova kamera ima pogodnost koju drugi tehnički uređaji ne nude. Pristupačna je za svačiji džep! Osim toga, ona je višenamjenski uređaj, jer je ona kamera i fotoaparat u jednom uređaju. Osvojit će vas na prvu jer je gotovo nevjerojatno da s tako malim dimenzijama može učiniti sve ono što njezini proizvođači tvrde da može. Međutim, korisnici su izdvojili Nano HD cam baš iz tog razloga. Praktična je, stane na bilo koje mjesto, a ima funkcije koje su u današnje vrijeme itekako tražene. Snima u visokoj HD rezoluciji, fotografira i, ako je podesite, snima kada detektira pokret. To je savršen način da u svakom trenutku imate nadzor u svom domu, uredu ili gdje god poželite prekontrolirati neke svoje nedoumice. U svako doba dana i noći!

Zaštita i sigurnost u jednoj kocki

S obzirom na dimenzije Nano HD cam, njezina primjena je raznolika. Može vam poslužiti na putovanjima i biti vjeran pratitelj u svakoj situaciji. Može vam služiti kao svojevrstan vid nadzora, ali i zaštite, jer će zabilježiti što se sve događalo s vama dragim stvarima i, na primjer, obitelji kada vi niste u blizini. Toliko je mala da gotovo i ne zauzima prostor. Osim toga, Nano HD cam je diskretna i vrlo lako se koristi. S 2 gumba je palite, gasite i podešavate način rada, tako da se nemate razloga brinuti hoćete li se znati služiti njom. Zasigurno su kamera ili fotoaparat kojima se sada služite kompliciraniji za uporabu od nje. Postavite je na držač s kojim dolazi u pakiranju ili je postavite na neko mjesto s kojeg ne želite da se vidi. I doista će proći neprimijećeno. Čak i kada je netko primijeti, neće ni pomisliti da je snimanje u tijeku jer Nano HD više sliči na ukras ili igračku nego na visokokvalitetnu kameru HD rezolucije.

PR PR

Puno više od obične kamere

Praktično, multifunkcionalno mini čudo tehnike s ugrađenim mikrofonom omogućuje raznovrsne funkcije. Ne dajte da vas zavara njezina pristupačna cijena. Za izradu ove kamere nisu se činili kompromisi i sve je izrađeno po najvišim standardima. Kvalitetna izrada, osim funkcionalnosti, jedna je od stvari kojima se proizvođač posebno ponosi. Nano HD cam mijenja glomazne kamere i nepraktične fotoaparate i može vam biti idealna prilikom bilježenja vama dragih događaja ili stvaranja uspomena na putovanjima. Samo u Nano HD cam stavite memorijsku karticu, napunite bateriju visokog kapaciteta ugrađenu u kameru i ne brinite se hoćete li imati dovoljno prostora za videozapise i fotografije. Kada dođete kući, putem USB kabla prebacite snimljeni materijal i krenite ispočetka sa snimanjem i fotografiranjem. Toliko je jednostavno! I ne zaboravite na mogućnost podešavanja noćnog osvjetljenja. Zahvaljujući njemu, vaši videozapisi će uvijek biti vrhunske kvalitete i jasnoće. Također, o vama ovisi hoćete li ovu minijaturnu kameru pretvoriti u detektor pokreta. Imate na raspolaganju 2 gumba i mnoštvo mogućnosti da Nano HD cam prilagodite svojim potrebama!

  PR PR

Kako bismo nagradili vjernost naših čitatelja, odlučili smo stupiti u kontakt s distributerom Nano HD cam. Posebno iznenađenje čeka sve vas, jer smo vam osigurali kupovinu Nano HD cam po čak 50 % nižoj cijeni! Ponuda nije vremenski ograničena, ali su problem zalihe koje zbog ogromne potražnje polako nestaju.

Napomena: Kako se ne biste doveli u situaciju da morate ovu fenomenalnu minijaturnu višefunkcionalnu kameru plaćati po punoj cijeni, reagirajte odmah!

Kliknite ovdje da dobijete svoju Nano HD cam po 50 % nižoj cijeni!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene