Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC

Nova luksuzna plaža u Istri!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >>
Luksuzni hotel s pet zvjezdica u Istri, Kempinski Hotel Adriatic najavljuje novi uzbudljiv redizajn plaže.

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +1 PR Galerija 1/6 >> Obnova će trajati od siječnja 2018., a završit će u svibnju 2018. godine.

Kako bi se usredotočio na stalno povećanje zadovoljstva gostiju, poboljšanje i održavanje objekata u vrhunskom obliku, hotel će u novoj sezoni pozdraviti goste s potpuno novom plažom i luksuznim barom na plaži s ciljem unapređenja asortimana hrane i pića te čineći kulinarsko iskustvo još ugodnijim.

PR PR

Osim toga, redizajn površine plaže uključivat će VIP salon s 10 cabana smještenih na krovnoj terasi na plaži koja će vizualno transformirati eksterijer i učiniti ga još više opuštajućim i privlačnim.

Obnova će se održati tijekom kontinuiranog poslovanja, tako da će gosti teško biti uznemireni. Veliko otvaranje plaže planirano je za lipanj 2018. godine dok je Hotel otvoren od 2. ožujka 2018.godine.

O Kempinski Hotelu Adriatic

Lako dostupan automobilom iz mnogih europskih metropola, Kempinski Hotel Adriatic otvorio je svoja vrata u kolovozu 2009. kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort s pet zvjezdica na moru. Smješten nedaleko od Umaga, hotel nudi prekrasan pogled na hrvatsku, slovensku i talijansku obalu te na bijele vrhove Alpa.

PR PR

Raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 kvadratnih metara, teretanom, dječjim Kempi Klubom, privatnom kapelicom okruženom mediteranskim vrtom, plažom, raznovrsnim konferencijskim sadržajima u hotelu i u zasebnom konferencijskom centru smještenom na samoj morskoj obali.
 U sklopu resorta nalazi se i Golf Klub Adriatic, prvo istarsko natjecateljsko golf igralište s 18 polja.

PR PR
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene