Počinje nogometna groznica uz novi Žujin TV spot Srce kojem nema ravna i pjesmu Zaprešić boysa Pratim put.


Sitno odbrojavamo do velikog nogometnog spektakla, a kako bismo se što bolje pripremili za prvi zvižduk suca u Parizu pobrinula se Žuja. Ožujsko pivo tradicionalno prati hrvatsku reprezentaciju i uvijek je potpora nogometu, a posebno vodi brigu o svojim vjernim nogometnim navijačima osiguravajući im uvijek dobru zabavu. Dokaz tomu je novi televizijski spot „Srce kojem nema ravna“, u kojem sudjeluju hrvatski nogometni reprezentativci Darijo Srna, Alen Halilović, Ivan Perišić, Danijel Subašić, Milan Badelj i Mateo Kovačić i koji će sigurno zagrijati srca svih vjernih navijača.

Vezani članci Nesreća u Zaprešiću (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Automobil sletio s ceste u Zaprešiću, jedna osoba poginula Incident u Zaprešiću (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Otac izbo bivšeg dečka svoje kćeri? O obračunu u Zaprešiću oglasila se i policija

Novim spotom Žujin tim krenuo je putem uspjeha spota iz 2014. godine Došli smo ostaviti trag, koji je doista ostavio trag diljem svijeta. Nakon samo 24 sata vijest o novom nogometnom spotu prenijeli su vodeći svjetski mediji poput britanskih Daily Maila i Telegrapha te vodećih sportskih specijaliziranih portala 90min.com i soccerly.com, čime je na najbolji mogući način počelo odbrojavanje do velikog sportskog događaja 2014. godine.

Pjesma koju ćete svim srcem pjevati dok Vatreni budu zabijali golove je i nova pjesma Zaprešić boysa Pratim put za koju su ovih dana uz podršku Ožujskog piva snimili i videospot.