Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Verzija vatrepola

Nije im se dalo igrati na dva gola pa smislili utakmicu 'Debeli i mršavi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da im se nije dalo igrati na dva gola, prijatelji s Korčule prije pet godina osmislili su svoju verziju vaterpola, pod nazivom 'Debeli i mršavi'.

Jučer su prijatelji s Korčule na Facebooku objavili pravila ove igre koju su počeli igrati 2007. godine. 'To su pravila za našu verziju vaterpolo utakmice. Igramo samo na jednome golu da imamo manje za plivati', rekao je 28-godišnji Mihovil Depolo za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Foto; Pelješac; Aleksandar Gospić, HTZ OGLAS Aktivni odmor na jugu Hrvatske? Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to"

S godinama je igra postala tradicionalna, pa su i pravila na ovaj način postala 'službena'. Jučer je odigrana posljednja u nizu utakmica 'Debeli i mršavi'.

>> VIDEO: Pingvini odigrali nogomet

Kako objašnjava Depolo, naziv ove verzije vaterpola nastao je, jer igraju debeli protiv mršavih, a granica koja mršave dijeli od debelih je 85 kilograma.

'Igrao sam i za jedne i za druge. Par godina sam igrao za jedne, a nekoliko godina za druge', rekao je uz smijeh. Na pitanje u kojoj je skupini igrao jučerašnju utakmicu odgovorio je kako je ovo prvi put da nije igrao već je događaj fotografirao.

Jučerašnja je utakmica završila izjednačenim razultatom za mršave i i debele (6:6) te su svi slavili.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene