Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispunila mu se želja

Nevjerojatno: Od derutne garaže stvorio remek djelo od stana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li ikada zamišljali da od garaže napravite stambeni prostor?

Fotograf Jeremie živi na relaciji Pariz- Bordeauxu, a želja mu je bila kupiti stan u Bordeauxu. Imao je ograničen budžet i nije si mogao priuštiti ništa pristojno. U novinama je vidio oglas - garažu koja se prodavala po povoljnoj cijeni!

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Prolaz sestara Baković Atraktivno Država daje nekretnine u zakup: Pogledajte što se nudi i na kojim lokacijama

Bila je trošna i napuštena, vrata su bila metalna pa sunce nije prodiralo u prostoriju. Prijatelji su ga uvjeravali kako od toga ništa neće moći napraviti. No to ga nije obeshrabrilo, pozvao je prijatelja arhitekta i krenuo u akciju! Kako dio ceste pripada vlasnicima - iskoristio ga je za dvorište! Tako je dobio 40 četvornih metara stambenog prostora i 12 vrta.

'Ispunio je sve moje želje. Svidjela mi se ideja arhitekta, sve je na jednom mjestu - kupaonica, ormar, prostor za papire za posao, kauč, krevet, sve za svakodnevni život', rekao je Jeremie. Kako bi dobili što više svjetlosti, koristili su staklo. Napravili su pravo remek djelo, koje se može koristiti na bezbroj načina - ovisno o prigodi i raspoloženju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene