Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jeste li ikada zamišljali da od garaže napravite stambeni prostor?


Fotograf Jeremie živi na relaciji Pariz- Bordeauxu, a želja mu je bila kupiti stan u Bordeauxu. Imao je ograničen budžet i nije si mogao priuštiti ništa pristojno. U novinama je vidio oglas - garažu koja se prodavala po povoljnoj cijeni!

Vezani članci Ključevi, ilustracija Nevjerojatan oglas za garsonjeru: ''Izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata...'' Stanodavci iz pakla (Foto: boredpanda.com) Očajni podstanari više ne znaju što bi sa sobom, stanodavci ih ignoriraju ili im dodatno zagorčavaju život

Bila je trošna i napuštena, vrata su bila metalna pa sunce nije prodiralo u prostoriju. Prijatelji su ga uvjeravali kako od toga ništa neće moći napraviti. No to ga nije obeshrabrilo, pozvao je prijatelja arhitekta i krenuo u akciju! Kako dio ceste pripada vlasnicima - iskoristio ga je za dvorište! Tako je dobio 40 četvornih metara stambenog prostora i 12 vrta.

'Ispunio je sve moje želje. Svidjela mi se ideja arhitekta, sve je na jednom mjestu - kupaonica, ormar, prostor za papire za posao, kauč, krevet, sve za svakodnevni život', rekao je Jeremie. Kako bi dobili što više svjetlosti, koristili su staklo. Napravili su pravo remek djelo, koje se može koristiti na bezbroj načina - ovisno o prigodi i raspoloženju.