Jedan od naših najpoznatijih blogera, Jadranko Hodak, poznatiji kao Bloger Krule, izdao je svoju prvu knjigu.


Iako mislite da možda niste nikada čuli za Blogera Kruleta, budite sigurni da se varate, jer je baš on bio autor sada već legendarnih 'topničkih dnevnika' koji su do suza nasmijavali čitavu Lijepu našu prije nekoliko godina, a sasvim sigurno ste gledali i njegov uradak na YouTubeu 'Hitler o povratku Ive Sanadera', koji je pregledan preko 170 tisuća puta!

Vezani članci Slika nije dostupna Bloger Krule u Zagrebu! Slika nije dostupna Urnebesno 'pismo zahvale' hrvatskim političarima!

A sada je Krule izdao svoju prvu knjigu 'Obrana i zaštita od gluposti', koja je nastala kao zbirka njegovih postova na istoimenom blogu na Blog.hr-u. Prva naklada Kruletove knjige je razgrabljena odmah po izlasku na tržište, što je iznimno veliki uspjeh, pogotovo za Hrvatsku.

A povodom izlaska njegove knjige Krule je za Blog.hr dao intervju, te je u svom osebujnom stilu progovorio o tome kako se odlučio pisati blog, tko je zapravo Bloger Krule, kako objašnjava svoju popularnost, te bez dlake na jeziku iznio svoja mišljenja o premijeru Milanoviću, vladi RH i skorom ulasku u EU, a kompletan intervju jednog, jedinog Kruleta možete pročitati OVDJE!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.