Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dostavljač imena Brian, s kojim pivopije diljem svijeta najvjerojatnije još koji dan neće htjeti prozboriti niti jednu riječ, odlično je prošao unatoč šteti koju je počinio.


Naime, mladi je Argentinac prije nekoliko dana nehotice u par sekundi porazbijao 480 boca piva, a način na koji je 'prosuo' gajbe je gledatelje toliko nasmijao da je snimka za čas postala viralna.

Zaprosio je djevojku na tako nespretan način da ga je morala odbiti

Vezani članci Ispijanje piva (Foto: Dnevnik.hr) Počinje Oktoberfest: Popit će se sedam milijuna litara piva, a krigla košta više od 70 kuna Pivo platio 68.120 dolara (Foto: Twitter) Bocu piva u baru Australcu naplatili 300.000 kuna: "Ovo je najskuplje pivo u povijesti"

Tako su je primijetili i čelnici pivovare Quilmes, koji su nes(p)retnog Briana odlučili nagraditi jer tvrtki priuštio vrhunsku i besplatnu reklamu na društvenim mrežama. 

U znak zahvalnosti su mu kupili karte za Copa America, pa će Brian, umjesto da očajava i razmišlja o tome hoće li i koliko biti kažnjen, završiti u Čileu gdje će uživo pratiti utakmice 'gaučosa'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook