Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZASTRAŠUJUĆA IZJAVA STRUČNJAKA ZA KOŽU

Nepravilno tretirana problematična koža vodi do opasnih upala i trajnih ožiljaka

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Što činiti kada nijedan piling, losion ni krema ne pomognu problematičnoj koži?

 Problemi s aknama, prištićima i miteserima nisu rezervirani samo za osobe u pubertetu. Nijedna životna dob nije pošteđena ovog naizgled bezazlenog problema koji prijeti širenjem upala i povećanjem broja akni.

Pročitajte i ovo PR USPJEH AGATE TURKOVIĆ Riješila se simptoma psorijaze za samo 4 tjedna! PR USPJEH AGATE TURKOVIĆ Riješila se simptoma psorijaze za samo 4 tjedna!

Veliki broj proizvođača kozmetičkih proizvoda zadovoljno trlja ruke jer tržište obiluje proizvodima za njegu problematične kože koji su uvijek vrlo traženi. Ono o čemu ovog trenutka trebate razmisliti je: kako izbjeći bacanje novca na silne preparate i pogoditi pravi proizvod koji će doista djelovati? Jednostavno, jer brojna istraživanja su gotovo jednoglasno dovela do pobjednika među kozmetičkim preparatima namijenjenim upravo za dubinsko čišćenje problematične kože.

PR PR

Neobičan sastojak donosi nadu da je moguće imati potpuno čisto lice za samo 4 tjedna

Gotovo da nema proizvođača koji u svoju ponudu nije uključio preparat na bazi ugljena bambusa. Tu nastupa nepovjerenje u reklame jer znamo na kojem principu svi rade – u ponudi se pojavi nova linija s pojačanim, poboljšanim i najučinkovitijim sastojkom egzotičnog naziva koji se odjednom nalazi doslovno u svakom preparatu. Zapitate se kako ste do tada živjeli bez toga, zar ne? Međutim, nekad ti proizvodi zaista djeluju onako kako proizvođači tvrde. Nekad čak i bolje! Ugljen bambusa doista ima odlične rezultate pri čišćenju kože jer prodire duboko u pore i temeljito ih čisti.

Stručnjaci za kožu apeliraju da osobe s problematičnom kožom njegu baziraju isključivo na prirodnim tvarima. U moru proizvoda na bazi ugljena bambusa izdvojila se crna maska Black Mask. Pored navedenog sastojka, formula maske za dubinsko čišćenje lica obogaćena je brojnim učinkovitim 100 % prirodnim sastojcima, među kojima su i:

 Neven, koji je od davnina poznat po blagotvornom učinku na kožu. Smiruje upale i pomaže kod iritacija i pri regeneraciji kože, zbog čega nepravilnosti na koži brže nestaju.
 Kamilica, prirodni borac protiv mnogih problema. U ovom slučaju djeluje protuupalno i antibakterijski. Zahvaljujući njoj, upale se brže smiruju.
 Gospina trava je našla najbolju primjenu u kozmetici. Djeluje protuupalno i pomaže kod bržeg zacjeljivanja rana i infekcija.

Pored sinergijskog i iznimno učinkovitog djelovanja potpuno prirodnih sastojaka, ovu crnu masku izdvaja i to što su joj najbolju reklamu napravili korisnici, a ne sam proizvođač. Na internetu je mnoštvo komentara zadovoljnih kupaca koji su isprobali razne preparate, a najbolje od svih je djelovala baš Black Mask.

Čisto i lijepo lice nema cijenu, ali ne bacajte novac na skupe preparate!

Zamislite svoje lice bez crvenila, prištića, gnojnih bubuljica, proširenih pora... i sažaljivih pogleda prolaznika. Nema potrebe da to samo zamišljate kada je problem prilično lako rješiv – i to bez najskupljeg proizvoda iz trgovine! Od vas se zahtijeva dosljednost u samo nekoliko stvari:

- da redovito i pravilno provodite higijenu kože lica
- da 3 puta tjedno stavite Black Mask na lice i držite ju 15 minuta
- da koristite sredstva za njegu kože namijenjena isključivo vašem tipu kože.

Nečistoće su glavni razlog zbog kojeg vam se stalno stvaraju akne i prištići. Nepravilno čišćenje pora i nepravilna njega lica samo pogoršavaju postojeći problem.

Pored toga trebate znati da to što sada nemate ovaj problem ne znači da ga uskoro nećete imati, jer na prištiće i mitesere nitko nije imun. Zato se uporaba ove maske preporučuje svima. Ona je odličan način da održite kožu lica čistom i spriječite stvaranje brojnih upala koje izazivaju prištići i začepljene pore.

Ovaj korak u svakodnevnoj njezi kože radite pogrešno

Većina proizvoda namijenjenih problematičnoj koži djeluje na principu isušivanja. To uopće nije dobro ni zdravo na duže staze te nekim tipovima kože samo može pogoršati stanje.

Masna koža je podložnija problemima s aknama i miteserima, ali korištenje preparata koji ne pogoduju ovom tipu dovest će samo do kontraefekta. Prečesti pilinzi, nedovoljna hidratacija ili korištenje pudera da se problem prekrije dovest će do toga da se sebum počne pojačano lučiti. I eto vas u začaranom krugu. Za suhu i normalnu kožu vrijedi isto pravilo – ne isušujte kožu i ne tretirajte ju proizvodima koji joj ne odgovaraju.

Promijenite rutinu čišćenja. One dane kada ne koristite Black Mask, lice čistite blagim sredstvima namijenjenim vašem tipu kože i ne isušujte ju previše, a 3 puta tjedno stavljajte crnu masku. Uklanjanjem maske s lica uklonit ćete i nečistoće iz vaših pora.

PR PR

Lijepa koža 24/7 je modni imperativ

Znanost je napredovala i iznjedrila rješenje za sve vas koji svoje pravo lice skrivate iza bubuljica, akni i mitesera. Redovita uporaba, odnosno stavljanje crne maske samo 3 puta tjedno, transformirat će vaš izgled.

Pored nečistoća, postupno će nestati i vaša nesigurnost koju su izazvale nepravilnosti na koži. Povlačenjem crvenila i upala i smanjenjem proširenih pora, počet ćete se osjećati oslobođeno i vaše samopouzdanje i zadovoljstvo će rasti iz dana u dan.

EKSKLUZIVNA AKCIJA ZA NAŠE ČITATELJE

Ako ste se pitali djeluje li crna maska upravo onako kako možete pročitati u raznim medijima, danas ju imate priliku isprobati na svojoj koži. U suradnji s distributerom preparata Black Mask priredili smo vam iznenađenje. Danas možete očistiti svoje lice od prištića, akni i mitesera te dubinski očistiti pore po 50 % nižoj cijeni. Zalihe su ograničene, pa ne gubite puno vremena na razmišljanje jer ćete nakon isteka zaliha potpuno čišćenje lica moći obaviti samo po punoj cijeni. I tada se ova maska isplati, ali zašto ne proći dvostruko jeftinije?

Ako do sada niste uspjeli očistiti lice od akni, prištića i mitesera i ako ne znate što činiti sa začepljenim porama, vrijeme je da svoje povjerenje poklonite ovoj učinkovitoj maski. Broj zadovoljnih korisnika se povećava iz dana u dan i to najbolje govori o njoj.

Kliknite ovdje da naručite Black Mask – najkraći put do lijepog i čistog lica!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene