Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

80-godišnjakinji bi mogla biti izrečana zatvorska kazna u trajanju od dvadeset godina.


Umirovljenica iz Poljske izvedena je ispred suda u Brzeskom pod optužbom da je drogirala i pljačkala usamljene vršnjake koje je pronalazila u ljubavnim oglasima, piše BBC.

Vezani članci Andrzej Duda (Foto: AFP) Poljski predsjednik Duda zaražen koronavirusom, osjeća se dobro Slika nije dostupna Seksipilna prevarantica zavela i opelješila još jednu žrtvu

Osamdesetogodišnja gospođa je jednom od njih, 79-godišnjem muškarcu, ubacila tablete za spavanje u hranu te mu je pokrala sav novac i druge dragocjenosti dok je spavao.

Janina M. prozvana je "bakom pljačkašicom" i mogla bi joj biti izrečena zatvorska kazna u trajanju od 20 godina. Ranije je već devet puta bila osuđivana za krađa i prevara.

Unatoč predočenim dokazima, zanijekala je krivnju ispred suda u Brzeskom, na jugu Poljske, navodi u nastavku BBC.

Tužitelj ju je opisao kao, barem na prvi pogled, finu damu. Mršavu, uvijek lijepo našminkanu i dotjeranu, te je tome dodao da ni u snu ne bi mogao pomisliti da bi mogla počiniti navedena kaznena djela.

Pljačkašica je spomenutom muškarcu u hranu ubacila lorazepam, lijek protiv tjeskobe koji izaziva spavanje, te mu je uzela novac, prstenje i mobitel u vrijednosto od otprilike 2000 dolara.

Dokazi koje je prikupila policija ukazuju da je gospođa istom tehnikom pokrala cijeli niz usamljenih vršnjaka. (Hina)