Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvijek fina i dotjerana

Nepopravljiva umirovljenica (80) drogirala i pljačkala usamljene vršnjake

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
80-godišnjakinji bi mogla biti izrečana zatvorska kazna u trajanju od dvadeset godina.

Umirovljenica iz Poljske izvedena je ispred suda u Brzeskom pod optužbom da je drogirala i pljačkala usamljene vršnjake koje je pronalazila u ljubavnim oglasima, piše BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijeratno doba Rat je stvarna prijetnja, a Europa nije spremna, upozorava Poljska: "Doslovno svaki scenarij je moguć" Slika nije dostupna Zna posao Seksipilna prevarantica zavela i opelješila još jednu žrtvu

Osamdesetogodišnja gospođa je jednom od njih, 79-godišnjem muškarcu, ubacila tablete za spavanje u hranu te mu je pokrala sav novac i druge dragocjenosti dok je spavao.

Janina M. prozvana je "bakom pljačkašicom" i mogla bi joj biti izrečena zatvorska kazna u trajanju od 20 godina. Ranije je već devet puta bila osuđivana za krađa i prevara.

Unatoč predočenim dokazima, zanijekala je krivnju ispred suda u Brzeskom, na jugu Poljske, navodi u nastavku BBC.

Tužitelj ju je opisao kao, barem na prvi pogled, finu damu. Mršavu, uvijek lijepo našminkanu i dotjeranu, te je tome dodao da ni u snu ne bi mogao pomisliti da bi mogla počiniti navedena kaznena djela.

Pljačkašica je spomenutom muškarcu u hranu ubacila lorazepam, lijek protiv tjeskobe koji izaziva spavanje, te mu je uzela novac, prstenje i mobitel u vrijednosto od otprilike 2000 dolara.

Dokazi koje je prikupila policija ukazuju da je gospođa istom tehnikom pokrala cijeli niz usamljenih vršnjaka. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene