Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nek ljeto počne uz Belana!!!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +2 PR Galerija 1/7 >>
Prvo kupanje i koncert Nene Belana & Fiumensa u Vodicama 02.06.2018.!

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +2 PR Galerija 1/7 >> Miris ljeta je u zraku i po glavi nam se već lagano motaju misli o moru i kupanju. Sezona će, kažu, biti najbolja do sada što znači da se trebamo pripremiti i na velike gužve. Ako vas ne privlače plaže pune ljudi i želite se stvarno odmoriti probajte ove godine odmor uzeti u predsezoni!

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

Uživajte u prvom kupanju od 30.05. - 03.06. u Vodicama, jer more je već dovoljno toplo, a da bi vaš doživljaj mediterana bio potpun pobriniti će se Neno Belan & Fiumens uz hitove koja nas sve podsjećaju na Jadran kakav mi poznajemo, onaj na kojem se sve radi lagano.

PR PR

U suradnji s partnerom Imperial Park Hotel***, Crno Jaje pripremilo je i boravak s polupansionom za dvoje, uz dijete do 10 godina gratis! Budući da pogodnostima nema kraja, tu je i 300 kn dodatnog popusta uz KOD: MONRI1 zahvaljujući Monri payment sustavu - partneru Crnog Jaja!

PR PR

Ako ćete na koncert doći sa društvom ili obitelji tu je i smještaj s polupansionom u mobilnim kućicama za do 5 osoba ili villama za do 3 osobe i to uz još 300 kn dodatnog popusta uz KOD: MONRI1 koji vam opet poklanja Monri payment sustav!

PR PR

Požurite i ne propustite zapjevati uz ovo veliko ime hrvatske estrade i počastite se odmorom, iskustvom i doživljajima za pamćenje! Iskoristi dodatne popuste s kodovima i uhvati ove jedinstvene prilike na www.crnojaje.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene