Prvo kupanje i koncert Nene Belana & Fiumensa u Vodicama 02.06.2018.!

Galerija


Galerija

Miris ljeta je u zraku i po glavi nam se već lagano motaju misli o moru i kupanju. Sezona će, kažu, biti najbolja do sada što znači da se trebamo pripremiti i na velike gužve. Ako vas ne privlače plaže pune ljudi i želite se stvarno odmoriti probajte ove godine odmor uzeti u predsezoni!

Vezani članci Provjerite što vas sve čeka na CrnoJaje.hr Korak naprijed! Nastavimo sa životom uz Crno Jaje, jer #ŽivotIdeDalje! PR Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u srpnju!

Uživajte u prvom kupanju od 30.05. - 03.06. u Vodicama, jer more je već dovoljno toplo, a da bi vaš doživljaj mediterana bio potpun pobriniti će se Neno Belan & Fiumens uz hitove koja nas sve podsjećaju na Jadran kakav mi poznajemo, onaj na kojem se sve radi lagano.

PR
PR

U suradnji s partnerom Imperial Park Hotel***, Crno Jaje pripremilo je i boravak s polupansionom za dvoje, uz dijete do 10 godina gratis! Budući da pogodnostima nema kraja, tu je i 300 kn dodatnog popusta uz KOD: MONRI1 zahvaljujući Monri payment sustavu - partneru Crnog Jaja!

PR
PR

Ako ćete na koncert doći sa društvom ili obitelji tu je i smještaj s polupansionom u mobilnim kućicama za do 5 osoba ili villama za do 3 osobe i to uz još 300 kn dodatnog popusta uz KOD: MONRI1 koji vam opet poklanja Monri payment sustav!

PR
PR

Požurite i ne propustite zapjevati uz ovo veliko ime hrvatske estrade i počastite se odmorom, iskustvom i doživljajima za pamćenje! Iskoristi dodatne popuste s kodovima i uhvati ove jedinstvene prilike na www.crnojaje.hr.