Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da ne boli za novčanik, bilo bi smiješno koliko je pojedine 'zaštite' lako zaobići.


Tražite li dobar lokot, kvalitetan barem do te mjere da vam bicikl neće netragom nestati u par sekundi, ne gubite previše vremena čitajući savjete po raznim forumima, već zapamtite da na YouTubeu postoji kanal koji vodi čovjek nadimka Bosnian Bill.

Vezani članci Dinko Cvitan (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Osiguranju Dinka Cvitana ukrali oružje, dvojica policajaca suspendirana Slika nije dostupna Čuvajte ključeve, ovaj nam je video svima zakomplicirao živote

Taj je spretni muškarac do danas objavio više od 700 videa u kojima je prikazao koliko je lako, odnosno teško obiti pojedine modele.

Jedna od njegovih zadnjih recenzija u desetak je dana skupila više od milijun i pol pregleda, upravo zato što su brojni ostali zaprepašteni koliko je njihova 'zaštita' lopovima smiješna.

Ukrali su vam bicikl? Možda ga ugledate u galeriji pronađenih bicikala

Pogledajte taj video i vi, ali i nastavite malo 'kopati' po njegovom kanalu ukoliko kradljivcima želite zadati malo veće glavobolje.

Bosnian Bill je na njemu predstavio i nekoliko zaštita za koje je iskreno napomenuo: "da, i njih je moguće 'srediti', ali za to će lopovima trebati barem dvadesetak minuta".

A to u svakodnevnim situacijama, pogotovo kada se kakav razbojnik namjeri na vaš bicikl na ulici, puno znači. Informirajte se, lakše je u životu ostati bez nekoliko minuta nego bez par tisuća kuna. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook