Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mljac

Ne bacajte koru od lubenice - ima izuzetna ljekovita svojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sočni crveni dio lubenice jedini je dio kojeg većina ljudi jede. Kora se u većini slučajeva baca.

Dok uživamo u slasnoj lubenici, najčešće se zaustavljamo na kori. Međutim, i nju bi trebalo jesti jer se u njoj nalaze vitamini B i C kao i aminokiseline potrebne tijelu i važne za zdravlje srca i za cirkulaciju, piše stvarukusa.rs.

Pročitajte i ovo Zašto je uvozna lubenica jeftinija od domaće? (Foto: Dnevnik.hr) - 2 zadruge i klasteri Kako protiv uvoznih lubenica? Proizvođači u Slavoniji idu zajedno na tržište, a na jugu za udruženja ne žele ni čuti Slika nije dostupna Jedva da se pokriju i troškovi Prinosi izvrsni, a cijena nikakva: Jeftine uvozne lubenice "pojedu" slasne domaće

Koru lubenice možete, nakon dobrog pranja, samljeti u blenderu i dodati je omiljenim zdravim napitcima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene