Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četiri lažna biznismena ušetala su u koktel bar na vrhu nebodera u australskom Melbourneu i onda šokirali sve prisutne. naručili su koktele, ali ih nisu htjeli platiti, već su skočili s balkona...


Svjedoci događaja u Rialto Toweru ostali su zaprepašteni, a bilo je i vriske, nakon što je četvorka skočila s 55 kata prema tlu, prenosi The Sun. No, lažni biznismeni bili su zapravo takozvani 'base' skakači i imali su skrivene padobrane pod sakoima.

Vezani članci Prosvjedi protiv restriktivnih mjera u Australiji - 3 Okreću se suživotu s virusom, ali ne misle odustati: "Lockdown će trajati sve dok se ne cijepi 70 posto ljudi" Svađa svjetskih velesila zbog podmornice - 2 Velika svađa svjetskih sila - Francuska najavila povlačenje veleposlanika iz SAD-a i Australije: "Ovo je golema pogreška, nož u leđa"

>> Za dlaku izbjegao 'skok u smrt'

Vlasnik restorana Vue de Monde u koji su došli popiti koktele, Shannon Bennett, potrčao je iz kuhinje restorana kako bi ih spriječio u bijegu, no nije uspio. 'Samo sam uspio krajičkom oka uhvatiti kako skaču preko balkona i u tom trenutku nitko nije znao što se dovraga događa', ispričao je.

'Imali su kamere na kacigama pa očekujem ubrzo snimku na YouTubeu. Nadam se da će ih uhvatiti, moraju platiti račun', dodao je Bennett. Svaki koktel košta otprilike 120 kuna pa društvance će morati platiti minimalno 500 kuna.

Policiji se njihova fora nimalo nije svidjela. 'To nije cool, to je glupo', zaključio je zamjenik načelnika policije Kieran Walshe.