Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte kako

VIDEO: Napravili račun od 500 kuna pa pobjegli skokom s balkona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri lažna biznismena ušetala su u koktel bar na vrhu nebodera u australskom Melbourneu i onda šokirali sve prisutne. naručili su koktele, ali ih nisu htjeli platiti, već su skočili s balkona...

Svjedoci događaja u Rialto Toweru ostali su zaprepašteni, a bilo je i vriske, nakon što je četvorka skočila s 55 kata prema tlu, prenosi The Sun. No, lažni biznismeni bili su zapravo takozvani 'base' skakači i imali su skrivene padobrane pod sakoima.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

>> Za dlaku izbjegao 'skok u smrt'

Vlasnik restorana Vue de Monde u koji su došli popiti koktele, Shannon Bennett, potrčao je iz kuhinje restorana kako bi ih spriječio u bijegu, no nije uspio. 'Samo sam uspio krajičkom oka uhvatiti kako skaču preko balkona i u tom trenutku nitko nije znao što se dovraga događa', ispričao je.

'Imali su kamere na kacigama pa očekujem ubrzo snimku na YouTubeu. Nadam se da će ih uhvatiti, moraju platiti račun', dodao je Bennett. Svaki koktel košta otprilike 120 kuna pa društvance će morati platiti minimalno 500 kuna.

Policiji se njihova fora nimalo nije svidjela. 'To nije cool, to je glupo', zaključio je zamjenik načelnika policije Kieran Walshe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene