Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Digla se iz mrtvih'

Nakon šest dana ustala iz lijesa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 95-godišnja Kineskinja šokirala je mještane sela nakon što je izašla iz svog lijesa šest dana nakon što su je proglasili mrtvom.

Li Xiufeng je 95-godišnja starica koja je doslovno 'ustala iz mrtvih'. Naime nakon što je pala u kupaoni i udarila se u glavu, svi su mislili da je od udarca umrla.

Pročitajte i ovo Autobusi, ilustracija - 1 pala je VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak" Slika nije dostupna Preferira starije 'Slušaj oko moje, ja ti mogu biti prabaka': Voli 60 godina stariju ženu!

S obzirom da nije davala znakove života, dva dana nakon što je 'umrla' susjedi su nabavili lijes da je sahrane jer je živjela sama. Lijes su držali otvorenim da se svi mogu oprostiti od nje.

No, kada su prijatelji nakon par dana došli kod nje u kuću, po lijes da je sahrane, 95-godišnja Li kuhala je za svojim štednjakom.

Svi su zanijemili od šoka, a starica je rekla 'da se probudila iz čudnog sna i da je vrlo gladna pa da će prvo jesti i onda se družiti s njima', prenosi Orange News.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene