Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NAKON DA VINCIJEVA KODA I ANĐELA I DEMONA STIŽE NAM INFERNO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treće poglavlje najkontroverznijeg filmskog serijala 21. stoljeća u svim kinima i IMAX-u!

Avanturstički hit INFERNO treće je filmsko poglavlje najkontroverznijeg filmskog serijala 21. stoljeća koji se radnjom direktno nastavlja na svoje prethodne box-office uspješnice „Da Vincijev kod“ i „Anđeli i demoni“. Nešto manje od godinu i pol dana nakon što je u Firenci pala prva klapa, u kina nam stiže jedan od najiščekivanijih filmova godine u kojoj dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Tom Hanks po treći puta ponavlja ulogu Roberta Langdona, harvardskog tumača simbola. Iz najave koju vam donosimo jasno je da nas u kinima očekuje pravi avanturistički spektakl i još jedan sigurni blockbuster.

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi bilo čega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo...

Avanturistički spektakl INFERNO režirao je dobitnik Oscara Ron Howard („Genijalni um“, „Da Vincijev kod“, „Anđeli i demoni“), a Tomu Hanksu pridružuju se slavni glumci Felicity Jones (nominirana za nagradu Oscar za film „Teorija svega“), Irrfan Khan („Milijunaš s ulice“, „Pijev život“), Omar Sy („Nedodirljivi“, „Jurski svijet“), Sidse Babett Knudsen (TV-serija „Borgen“) i Ben Foster („Posljednji preživjeli“, „Warcraft“). Scenarij potpisuje David Koepp, a temeljen je na istoimenom bestseleru priznatog autora Dana Browna. Izvršni producenti filma su David Householter, Dan Brown, Anna Culp i William M. Connor.

Osim u Firenci film INFERNO snimao se na stvarnim lokacijama u Veneciji i Budimpešti gdje će radnja filma publiku i odvesti. S obzirom na povratak dobro nam poznatog dvojca redatelja i glavnog glumca (Howard i Hanks) kojima se ovaj puta pridružuje snažna međunardodna glumačka postava s razlogom je očekivati da nas očekuje još uzbudljiviji i intrigantniji nastavak ovog mega-popularnog filmskog serijala čija su prva dva nastavka na svjetskim kino blagajnama utržila preko 1,2 milijarde dolara.

Avanturistički hit INFERNO u domaćim kinima i IMAX-u!

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene