Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

On je snimio 1.700 objekata na nebu. Za sve je tvrdio da su NLO-i. On je Antonio Urzi iz Milana, a misterij njegovih letećih tanjura konačno je dobio epilog u obliku istrage i dokumentarnog filma.


Milan je zbog Urzija postao gotovo NLO 'autocesta', a veliku većinu njih, taj je entuzijast pomno snimao iz svojeg potkrovlja. Snimke koje je Urzi napravio uglavnom su vrlo dobre kvalitete, a kako ih je dotični Talijan napravio pravu gomilu, istražiteljima se nametnulo logično pitanje, radi li se o većinom autentičnim snimkama, ili običnoj gomili podvala.

Vezani članci Snimka NLO-a (Screenschot: YouTube) Američka vojska napokon i službeno priznala: Ove snimke NLO-a su stvarne Chriss the Swiss (Foto: IMDB) Pogledali smo kontroverzni dokumentarac koji je braniteljske udruge dignuo na noge

Bez obzira na to, ovaj sada već glasoviti NLO entuzijast, za deset godina svojeg truda, dobio je i dokumentarac posvećen njegovom radu, pod nazivom Slučaj Urzi: NLO misterij na nebu iznad Italije. Dokumentarac traje ukupno sat vremena, a na YouTubeu se pojavila i skraćena verzija. Pogledajte i istražite sami.