Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio dokumentarac o sebi

Milanski entuzijast ima čak 1.700 snimki NLO-a iznad kuće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
On je snimio 1.700 objekata na nebu. Za sve je tvrdio da su NLO-i. On je Antonio Urzi iz Milana, a misterij njegovih letećih tanjura konačno je dobio epilog u obliku istrage i dokumentarnog filma.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost

Milan je zbog Urzija postao gotovo NLO 'autocesta', a veliku većinu njih, taj je entuzijast pomno snimao iz svojeg potkrovlja. Snimke koje je Urzi napravio uglavnom su vrlo dobre kvalitete, a kako ih je dotični Talijan napravio pravu gomilu, istražiteljima se nametnulo logično pitanje, radi li se o većinom autentičnim snimkama, ili običnoj gomili podvala.

Bez obzira na to, ovaj sada već glasoviti NLO entuzijast, za deset godina svojeg truda, dobio je i dokumentarac posvećen njegovom radu, pod nazivom Slučaj Urzi: NLO misterij na nebu iznad Italije. Dokumentarac traje ukupno sat vremena, a na YouTubeu se pojavila i skraćena verzija. Pogledajte i istražite sami.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene