Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa Provjerenog zabavila se na snimanju priloga za novu emisiju.


Reporterka Provjerenog isprobala je dva relativno mlada ekstremna sporta - wakeboarding i kiteboarding. Za učenje tih sportova, kažu znalci, pomaže predznanje boardanja ili vožnje skatea.

Vezani članci Provjereno: Živi zid ih iskoristio i odbacio - 6 Bivši članovi Živog zida: "Stranka nas je iskoristila i odbacila. A sad nam zbog njih prijete ovrhe". Tajnik stranke uzvraća: "To su cvilidrete i mentalni balavci" Aktivisti Živog zida na deložaciji - 2 Bivši članovi Živog zida optužuju stranku za iskrivljavanje istine o deložacijama: "Nismo znali da ljudi nisu plaćali režije i da su zapravo skvoteri..."

Wakeboarding je sport koji je nastao kao mješavina skijanja na vodi i surfanja, zapravo jurite na dasci dok vas vuče gliser ili vučna sajla, takozvani „cable“, i to brzinom 30 kilometara na sat.

Kiteboarding se temelji na istim principima, osim što za pogon koristimo paraglider, odnosno manji zmaj. I u jednom i drugom sportu mogu se okušati svi, i mladi i stari. Jedino što vam treba je malo hrabrosti i spretnosti.

I trebate odstraniti strah od padanja jer bez padanja u ovim sportovima nema uspjeha, u što se uvjerila i reporterka Provjerenog.

Kako se održati na nogama čvrsto na dasci pogledajte večeras u Provjerenom u 22:20!

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pogledajte cijelu emisiju Provjerenog na Oyo!