Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa Provjerenog zabavila se na snimanju priloga za novu emisiju.


Reporterka Provjerenog isprobala je dva relativno mlada ekstremna sporta - wakeboarding i kiteboarding. Za učenje tih sportova, kažu znalci, pomaže predznanje boardanja ili vožnje skatea.

Vezani članci Slika nije dostupna Može li naš um pobijediti tijelo? Slika nije dostupna Znate li koliko boli pad u more pri brzini od 30km/h?

Wakeboarding je sport koji je nastao kao mješavina skijanja na vodi i surfanja, zapravo jurite na dasci dok vas vuče gliser ili vučna sajla, takozvani „cable“, i to brzinom 30 kilometara na sat.

Kiteboarding se temelji na istim principima, osim što za pogon koristimo paraglider, odnosno manji zmaj. I u jednom i drugom sportu mogu se okušati svi, i mladi i stari. Jedino što vam treba je malo hrabrosti i spretnosti.

I trebate odstraniti strah od padanja jer bez padanja u ovim sportovima nema uspjeha, u što se uvjerila i reporterka Provjerenog.

Kako se održati na nogama čvrsto na dasci pogledajte večeras u Provjerenom u 22:20!

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pogledajte cijelu emisiju Provjerenog na Oyo!