Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako se održati nogama na dasci?

Vodeni sportovi: malo vožnje, puno padova...ali i smijeha!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa Provjerenog zabavila se na snimanju priloga za novu emisiju.

Reporterka Provjerenog isprobala je dva relativno mlada ekstremna sporta - wakeboarding i kiteboarding. Za učenje tih sportova, kažu znalci, pomaže predznanje boardanja ili vožnje skatea.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Wakeboarding je sport koji je nastao kao mješavina skijanja na vodi i surfanja, zapravo jurite na dasci dok vas vuče gliser ili vučna sajla, takozvani „cable“, i to brzinom 30 kilometara na sat.

Kiteboarding se temelji na istim principima, osim što za pogon koristimo paraglider, odnosno manji zmaj. I u jednom i drugom sportu mogu se okušati svi, i mladi i stari. Jedino što vam treba je malo hrabrosti i spretnosti.

I trebate odstraniti strah od padanja jer bez padanja u ovim sportovima nema uspjeha, u što se uvjerila i reporterka Provjerenog.

Kako se održati na nogama čvrsto na dasci pogledajte večeras u Provjerenom u 22:20!

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pogledajte cijelu emisiju Provjerenog na Oyo!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene