Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LINKS

Najveći popusti u Hrvatskoj na re-otvorenju Links poslovnice u Slavonskom Brodu

Links
Links
Samo u subotu 17.03. od 8 do 15h na adresi Matije Mesića 8 u Slavonskom Brodu, svi posjetitelji će imati neponovljivu priliku za kupnju informatičke opreme!

 Povodom preseljenja Links trgovine na novu adresu Matije Mesića 8, Links časti najvećim popustima na tržištu – do 80%.

Samo na dan re-otvorenja moguće je nabaviti PlayStation 4 po cijeni od samo 1.799 kn, što je 700 kn niža cijena od redovne!
Očekuju te i popusti od 25% do 60% na veliki broj igara za PS3, PS4, PC, Nintendo i Xbox.
Svima koji čekaju najbolju priliku za kupnju laptopa, omogućili su popust od 1.000 kn na atraktivni ASUS L502SA-XX130T po cijeni od samo 1.699 kn! Laptop je privlačnog izgleda, manje težine, dobrih performansi za posao, zabavu i multimediju, a dolazi s Windowsima 10.

Moguće je zgrabiti HP DeskJet 2620 printer/skener/kopirku s 4800dpi-a, WiFi-em i 256MB memorije po nemogućoj cijeni od samo 249 kn!
Tu je i 20% popusta na sve tipkovnice i miševe, kao i 15% popusta na sva Links računala te smartphone Motorola Moto G5 s 3GB RAM-a, OctaCore procesorom, 13MP kamerom, FullHD zaslonom od 5“ i opcijom brzog punjenja po top cijeni od 1.149 kn!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponovite se Kad ponestane zanimacije! Uređaji koje se isplati ugrabiti na proljetnim akcijama Slika nije dostupna MIŠ U RUKE I PRAVAC NA ONLINE HAPPY DAY ŠOKANTNO: Mjesto gdje nema virusa, samo ludi popusti!

Poželjno je biti među prvima, jer su količine ograničene, a prvih 50 kupaca (s kupnjom iznad 250 kn) čeka poklon iznenađenja!

Za ugodnu atmosferu pobrinut će se DJ Joe2Shine s odličnom play listom!
Više detalja o ovom jedinstvenom događaju saznaj OVDJE!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene