Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedine na svijetu zajedno do 100

Najstarije blizanke proslavile stotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije sestre blizanke u Belgiji postavile su u subotu osobit rekord u dugovječnosti, postavši jedine blizanke u svijetu koje su doživjele stotu, a rođendan su proslavile u krugu obitelji i prijatelja, rekao je direktor umirovljeničkog doma u kojemu žive.

Gabrielle Vaudremer i Marie Hendrix (prezime nose po supruzima) najstarije su blizanke u svijetu po Guinnessovoj knjizi rekorda.

Pročitajte i ovo Nicole de Moor Ljudska prava Tražitelji azila dobili slučaj na sudu: Državnoj tajnici zaplijenjen zamrzivač i aparat za kavu Slika nije dostupna Svaka po 98 VIDEO: Imaju 196 godina i najstarije su blizanke

Rođendan smo 'proslavili u dobrom raspoloženju', uz 150 do 200 gostiju, među kojima je bilo 28 članova njihovih obitelji, rekao je Damien Berteau, direktor umirovljeničkog doma u gradu Spa. 'Bile su jako zadovoljne i pile su pjenušac', uz rođendansku tortu sa šlagom, dodao je.

Gabrielle Vaudremer i Marie Hendrix rođene su u Francuskoj, u pokrajini Beauvaisu, 2. listopada 1910. godine. Obitelj se poslije preselila u Belgiju, u okolicu Liegea, gdje je Marie radila kao učiteljica, a Gabrielle se bavila izradom šešira. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene