Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije sestre blizanke u Belgiji postavile su u subotu osobit rekord u dugovječnosti, postavši jedine blizanke u svijetu koje su doživjele stotu, a rođendan su proslavile u krugu obitelji i prijatelja, rekao je direktor umirovljeničkog doma u kojemu žive.


Gabrielle Vaudremer i Marie Hendrix (prezime nose po supruzima) najstarije su blizanke u svijetu po Guinnessovoj knjizi rekorda.

Rođendan smo 'proslavili u dobrom raspoloženju', uz 150 do 200 gostiju, među kojima je bilo 28 članova njihovih obitelji, rekao je Damien Berteau, direktor umirovljeničkog doma u gradu Spa. 'Bile su jako zadovoljne i pile su pjenušac', uz rođendansku tortu sa šlagom, dodao je.

Vezani članci Ivica i Elin Kostelić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Domaći sportski par s ljubavnom pričom kao iz bajke otkrio da im nakon dva sina stižu - blizanke Slika nije dostupna Blizanke Olsen uskoro u Playboyu?

Gabrielle Vaudremer i Marie Hendrix rođene su u Francuskoj, u pokrajini Beauvaisu, 2. listopada 1910. godine. Obitelj se poslije preselila u Belgiju, u okolicu Liegea, gdje je Marie radila kao učiteljica, a Gabrielle se bavila izradom šešira. (Hina)