Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Farmer iz Indije donio je odluku da se neće prati ni šišati. Nije posustao već 40-ak godina.


65-godišnji Kailash Singh vjerojatno je najsmrdljivija osoba na svijetu. Otkad se oženio 1974. Singh se odbija okupati. To mu je savjetovao svećenik koji mu je rekao da će na taj način dobiti sina.

Vezani članci Zalijepljeni poklopac (Foto: Dnevnik.hr) Zagrepčanima već šest mjeseci dnevni boravci smrde po fekalijama koje ne otječu iz kanalizacije, no inspekcije tvrde – sve je u redu Odlagalište otpada Općine Medulin (Foto: Dnevnik.hr) Pobuna u turističkoj "zlatnoj koki" na jugu Istre: "Ovo smrdi kao kuga! Tristo metara dalje nalazi se i bunar vodovoda"

Singh ima sedam kćeri i još uvijek ne odustaje u apstinenciji od higijene kako bi time 'zaradio' nasljednika. Članovi obitelji ne prestaju ga nagovarati da se opere, a čistog ga najviše želi vidjeti njegova supruga.

Ona je ispričala kako su ga jednom pokušali gurnuti u potok, ali je on pružio prevelik otpor. 'Rekao je da bi radije umro nego se okupao i da bi ga na promjenu mišljenja mogao natjerati jedino sin. Prošlo je toliko godina da sam se već navikla', rekla je Kalavati Devi.

Supruga mu je bila zaprijetila da neće spavati s njim dok se ne opere, ali ni to ga nije navelo da se predomisli, piše soportalo.com. 'Nemam sina, neću se više nikada oprati. Možda kada se ponovno rodim', zaključio je Singh.