Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ustrajan u odluci

Najsmrdljiviji čovjek na svijetu: Nije se oprao 37 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Farmer iz Indije donio je odluku da se neće prati ni šišati. Nije posustao već 40-ak godina.

65-godišnji Kailash Singh vjerojatno je najsmrdljivija osoba na svijetu. Otkad se oženio 1974. Singh se odbija okupati. To mu je savjetovao svećenik koji mu je rekao da će na taj način dobiti sina.

Pročitajte i ovo Botinec SVE SU PRIJAVILI Stanovnici zagrebačkog naselja uznemireni: "Osjeća se nesnosan smrad, peku nas oči i kašljemo. Blizu su vrtić i škola" Zagađeni zrak u Zagrebu - 1 Čekaju se nalazi Ponovo je smrdjelo u Zagrebu, građani u strahu: "Brinem se za djecu, dva dana ih nisam puštala van"

Singh ima sedam kćeri i još uvijek ne odustaje u apstinenciji od higijene kako bi time 'zaradio' nasljednika. Članovi obitelji ne prestaju ga nagovarati da se opere, a čistog ga najviše želi vidjeti njegova supruga.

Ona je ispričala kako su ga jednom pokušali gurnuti u potok, ali je on pružio prevelik otpor. 'Rekao je da bi radije umro nego se okupao i da bi ga na promjenu mišljenja mogao natjerati jedino sin. Prošlo je toliko godina da sam se već navikla', rekla je Kalavati Devi.

Supruga mu je bila zaprijetila da neće spavati s njim dok se ne opere, ali ni to ga nije navelo da se predomisli, piše soportalo.com. 'Nemam sina, neću se više nikada oprati. Možda kada se ponovno rodim', zaključio je Singh.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene