Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li za vožnu s Hello Kitty?

Najslađi avion ikad!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijevoznik EVA Taivan Air nedavno je pokrenuo tri Hello Kitty tematska zrakoplova na kojem je sve u znaku omiljene slatke mačke.

Prijevoznik EVA Taivan Air nedavno je pokrenuo tri Hello Kitty tematska zrakoplova na kojem je sve u znaku omiljene slatke mačke. Od vanjskog izgleda aviona sve do hrane koja će se servirati putnicima uređeno je mačkicom Hello Kitty što je putnike oduševilo, prenosi CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima

Hello Kitty zrakoplovom EVA Air širi poruku ljubavi i prijateljstva što je očito utjecalo i na ljude koji kontaktiraju zrakoplovnu tvrku s posebnom željom da baš njihov let bude u Hello Kitty avionu.

Ovaj drugi najveći tajvanski prijevoznik i japanska strip tvrtka Sanrio ne surađuju prvi puta. Već su 2005. godine pokrenuli prvu generaciju Hello Kitty zrakoplova, ali su raspušteni 2009. jer je istekao ugovor.

U znaku mačke nije samo avion već i autobus koji vozi do aviona pa čak i naljepnice za prtljagu. Prije ulaska u avion zračna luka je dizajnirala i potpuno ružičasto igralište, a na samom ulazu u avionu nalazi se letak Hello Kitty posvećen samo tim mačkicama.

Unutar zrakoplova najveći zaljubljenici u ovu najpopularniju imaginarnu mačku na svijetu možda dođu u iskušenje da ponešto i ponesu kući. Svaki naslon za glavu na sjedalu ima Hello Kitty poklopac, a s njenim motivom uređene su i maramice, sapuni za ruke i losioni, posuđe i jela.

Isto tako, kako bi sve bilo u tonu, stjuardese nose Hello Kitty pregače, a ako takvo što želite vidjeti uživo kontaktirajte EVA Air koji u ovom avionu nudi 30 mjesta u premium poslovnom razredu te 279 sjedala ekonomskog razreda. (CNN)

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene