Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne može stati u kućicu

Najdeblji pas promijenio ploču: Prijavili ga u kliniku za mršavljenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samson je crni labrador i vjeruje se da je najdeblji u Australiji. No njegovi vlasnici odlučili su to promijeniti pa su ga prijavili u kliniku za gubitak težine.

Samson teži nevjerojatnih 85 kilograma, čak 42 kilograma više nego što bi trebao. Jedva stane u vlastitu kućicu, a za sve je kriva brza hrana. Naime, Samson je godinama tamanio isključivo pizze, hamburgere i pite. Sada su njegovi vlasnici odlučili kako se stvari moraju promijeniti. Veterinari se nadaju kako će Samsona dotjerati u red već za Božić. '

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Svi smo se šokirali kad smo ga ugledali jer nismo vidjeli većeg psa. Sada redovito vježba i jede posebnu hranu dva puta dnevno', kazao je veterinar Amber Lavery. Budući da ga vlasnici ne žele natrag, Samson će morati naći novi dom, no kako je riječ o iznimno dragom psu koji voli djecu, problema neće biti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene