Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Sliku svoju ljubim

FOTO Pogledajte NAJBOLJE selfieje 2013. godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od djece do Pape, svi imaju selfie, a ta je riječ zaslužila i svoje mjesto u oxfordskom rječniku.

Ovo je za 'selfie' bila prava godina. U 2013. godini gotovo da nije bilo osobe koja nema 'selfie' – od djece do Pape, a ta je riječ zaslužila i svoje mjesto u oxfordskom rječniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U studenom 2013. Oporavak industrijske proizvodnje: Hrvatska u skupini zemalja s najvećim rastom! Slika nije dostupna Još jedno ZNAČAJNO PRIZNANJE! Evo koji je hrvatski grad među tri najbolje kongresne destinacije

Selfie oko kojeg se digla bura zadnjih dana je onaj s komemoracije Nelsonu Mandeli, na kojem se Barack Obama, David Cameron i danska premijerka Helle Thorning dobro zabavljaju.

Izabrana je riječ godine! - Selfie je 17 tisuća puta korištenija u odnosu na 2012.!

Međutim, to nije jedini selfie koji je obilježio ovu godinu. Selfie Pape s mladima u Brazilu, zatim Obamine kćerke Sasha i Malia sa selfiem dok je trajala inauguracija njihovog oca, astronaut Chris Cassidy poslao je prvi selfie iz svemira, Bill Gates nije odolio selfieju s Bill Clintonom, a dobili smo i prvi selfie Darth Vadera.

Tom Hanks je napravio selfie sa Steve Martinom na dodjeli Oscara, a jedan orao je snimio slučajni self nakon što je ukrao kameru i igrao se s njom.

Kim Kardashian i Justin Bieber su 'kraljevi' selfiea, a novinarka Kelly Nash je skoro 'izgubila glavu' zbog selfieja na baseball utakmici kada joj je baseball loptica proletila samo par centimetara od glave dok se slikala s mobitelom.

Kety Perry je je snimila hit 'Roar', pa je za vrijeme snimanja spota iskoristila priliku za selfie s majmunom, a reper Macklemore je napravio selfie s mobitelom kojeg mu je iz publike bacila jedna obožavateljica.

I Beyonce je bila dobra prema svojoj obožavateljici pa joj je omogućila selfie kad se popela k njoj na pozornici, a Beyonce je, također sa selfiem objavila da ima novu frizuru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene