Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKCIJA U LINKSU

Najbolji popusti u Hrvatskoj dolaze u Zagreb!

PR
PR
Razmišljaš o kupnji novog računala, laptopa, komada periferije, TV uređaja … ili možda drona? Onda je Happy Day - Links Zagreb Dubrava događaj za tebe.

 Samo u subotu, 16.06.2018., u Links poslovnici u Dankovečkoj 5, Dubrava, čekaju te najbolji popusti u Hrvatskoj na proizvode informatičke opreme, TV uređaje, dronove, i još mnogo toga! Osim toga, Links se rješava zaliha pa te čekaju ograničene količine proizvoda na popustu preko čak 70%.

Pročitajte i ovo Ilustracija KAZNENA DJELA USKOK u akciji: Uz policajce uhićena i pročelnica iz Vrbovskog Direktor operacija Danske sigurnosne i obavještajne agencije Flemming Drejer i policijski dužnosnik u Kopenhagenu Peter Dahl meta nije poznata U dvije europske zemlje nova uhićenja zbog terorizma, digli razinu opasnosti: "Žive kod nas, a ne žele nam dobro"

Opuštenu atmosferu u poslovnici u Dubravi donosi odličan DJ, a prvih 50 kupaca s kupnjom iznad 250 kuna očekuje super poklon!

Vrata poslovnice otvaraju se od 8:00 sati, a proizvodi će biti na popustu samo na dan događaja, 16.06. i u ograničenim količinama.

Više informacija o Happy Day – Links Zagreb Dubrava događaju potraži na linku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene