Stomatološka poliklinika ARENA već 7 godina vraća osmijeh na lice svojim pacijentima.

Galerija


 Vodeća Stomatološka poliklinika ARENA iz Zagreba s ponosom obilježava sedam godina svog postojanja tijekom kojih su kroz njihove ordinacije prošle tisuće zadovoljnih pacijenata.

Vezani članci PR Zdravlje nema cijene i ulaganje u njega uvijek je dobra ideja - prijavite se na besplatan pregled PR Evo što se može dogoditi ako dišete na usta

Samo dva tjedna nakon velikog priznanja o 20 tisućitom ugrađenom zubnom implantatu, Poliklinika ARENA slavi svoj 7 rođendan. Iza cijele priče stoji uigrana ekipa, tim stručnjaka i najnovija tehnologija kojom se koriste. Specijalisti iz područja parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije razlog su zašto je u ovoj poliklinici moguće pronaći rješenje za sve vrste slučajeva vezanih uz oralno zdravlje.

PR
PR

Zahvaljujući svom bogatom radnom iskustvu, u mogućnosti su odgovoriti na sve izazove struke. Svakodnevno teže napretku i poboljšanju usluga, a suradnja s pacijentima i njihovo mišljenje im je najvažnije. Iz tog razloga su ove godine upravo s njima odlučili obilježiti ovu sedmu godišnjicu. Broj 7 označava sreću i opisuje osjećaj koji izaziva stavljanje osmijeha na nečije lice. Osim za vrijeme proslave, njihova vrata su uvijek otvorena pa ukoliko se nađete u blizini njihove zagrebačke adrese u Remetinečkom gaju, svakako svratite i osjetite dio njihove pozitivne atmosfere ili se raspitajte o stomatološkim zahvatima.

Vjerujemo da će i dalje svakodnevno težiti uspjehu i davati svoj maksimum u poslu kako bi zadržali povjerenje svojih postojećih i pridobili povjerenje budućih pacijenata. Ukoliko ste zainteresirani za usluge, za pomoć se možete obratiti pozivom na 01/6542-655.

Stomatološka poliklinika ARENA
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb
Tel: 01/6542-655

Web: http://www.arenapoliklinika.hr
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: https://www.facebook.com/ArenaPoliklinika/