Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gol gost

NADZORNE KAMERE Uh, koja sramota!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posluga u hotelima ne nosi to ime bez ikakvog razloga, no jedan gost hotela otkrio je to na način da se osramotio pred cijelim osobljem, gostima hotela te brojnim korisnicima interneta.

Video snimka nadzornih kamera jednog hotela, na kojoj potpuno obnaženi muškarac tumara hodnicima i prostorijama, pojavila se na YouTubeu i postala hit.

Pročitajte i ovo Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci

>> NADZORNE KAMERE Kada pljačkaši 'ordiniraju' po kući...

Naime, on je sam iznio tacnu s ostacima hrane i pića na hodnik, u izdanju 'kao od majke rođen', ali je zaboravio sa sobom ponijeti ključ sobe u kojoj boravi.

Shvativši što mu se upravo dogodilo, on očajnički pokušava doći do recepcije da ga što manje ljudi vidi, no nadzorne kamere zabilježile su svaki njegov korak. Ušao je i u lift, gdje su se našli majka i sin, koji su bili primorani odvratiti pogled od obnaženog gosta.

Konačan udarac doživio je na recepciji, gdje su inzistirali da pokaže svoje osobne dokumente, prenosi Daily Mail. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene