Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Više vole zvati

Muškarcima je stresno pisanje kratkih seksi sms poruka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dani pisanja dugačkih i poetičnih ljubavnih pisama su daleko iza nas. Današnji ekvivalnet njima su kratke i seksi sms poruke.

Čini se da je muškarcima bilo lakše ispustiti dušu na komad papira nego sažeti misli u 160 znakova. Prema istraživanju muškog internetskog portala tsbmag, muškarcima je pisanje sms poruka jedno od najviše zbunjujućih dijelova veze.

Pročitajte i ovo Stres na poslu Bolovanje Glavni uzrok izostanka s posla u Njemačkoj: Bolest je u stalnom porastu, čak 70 posto radnika se požalilo Dubravka Pešorda, psihologinja Dvije skupine građana Psihologinja o uvođenju eura: "Imamo jako puno promjena u jako malo vremena"

U današnje je vrijeme potpuno prihvatljivo, pa čak i poželjno da se flerta koriteći modernu tehnologiju, a to uključuje pisanje dovitljivih sms poruka.

No, ako u tome niste dobri, to je samo još jedan razlog da početni fleert propadne jer se na taj način otkrivaju neki propusti koji bi ostali skriveni barem neko vrijeme. Zato je odluka o tome što i kada napisati vrlo zbunjujuća za muškarce, pogotovo ako uzmemo u obzir da većina istzraživanja pokazuje da su žene veći fanovi takvog oblika komuniciranja, dok muškarci više vole samo nazvati.

>> Petsto kuna kazne za pisanje poruka u hodu

Čak 32 posto muškarac u istraživanju je naznačilo pisajne sms poruka kao najveći problem u vezama, dok je 18 posto njih priznalo da nisu sigurni kada je pravi trenutak za prvi poljubac na spoju.Dani pisanja dugačkih i poetičnih ljubavnih pisama su daleko iza nas. 

Današnji ekvivalnet njima su kratke i seksi sms poruke.No, čini se da je muškarcima bilo lakše ispustiti dušu na komad papira nego sažeti misli u 160 znakova.Prema istraživanju muškog internetskog portala tsbmag, muškarcima je pisanje sms poruka jedno od najviše zbunjujućih dijelova veze.

U današnje je vrijeme potpuno prihvatljivo, pa čak i poželjno da se flerta koriteći modernu tehnologiju, a to uključuje pisanje dovitljivih sms poruka. No, ako u tome niste dobri, to je samo još jedan razlog da početni fleert propadne jer se na taj način otkrivaju neki propusti koji bi ostali skriveni, barem neko vrijeme.

Zato je odluka o tome što i kada napisati vrlo zbunjujuća za muškarce, pogotovo ako uzmemo u obzir da većina istraživanja pokazuje da su žene veći fanovi takvog oblika komuniciranja, dok muškarci više vole samo nazvati.

Čak 32 posto muškaraac u istraživanju je naznačilo pisanje sms poruka kao najveći problem u vezama, dok je 18 posto njih priznalo da nisu sigurni kada je pravi trenutak za prvi poljubac na spoju. (VLM Agencija)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene