Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na vožnju drvenim rollercoasterom iz 1930. Robert Sycamore je došao sa svojim nećakom. Ozljeda je nevjerojatna jer nije pao.


Robert Sycamore, 58-godišnjak iz Istočne Anglije u Velikoj Britaniji, ostao je paraliziran nakon što se vozio na rollercoasteru u lunaparku. Naime, tijekom vožnje slomio je vrat!

Vezani članci Irena Andrassy Posljednje riječi EU-a Velikoj Britaniji uputila je hrvatska ambasadorica, a one će svakako ostati upisane u povijest Brexit Britanski mediji o Brexitu nakon izlaska iz Europske unije: Brexit je proveden, a što sad?

Ozljeda je nevjerojatna jer nije pao. Na vožnju drvenim rollercoasterom iz 1930. Robert Sycamore je došao sa svojim nećakom, 13-godišnjakom koji je, kada je vidio da se ne miče, vrišteći otrčao da svog oca Darrena Parloura koji ih je čekao. Sve se dogodilo u petak, a to im je ujedno bio prvi dan odmora, prenosi Metro.

Tragedija u zabavnom parku: Pred očima majke poginula djevojčica

'Rob je gromada od čovjeka, ali bio je potpuno savijen. Uho mu je dodirivalo rame, u nekom čudnom položaju, i bio je potpuno plav, čak crn. Vrat mu je bio slomljen i samo je klizio niz sjedalo. Kako je preživio, stvarno je čudo,' ispričao je Darren Parlour. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook