Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva preživio

Slomio vrat, a nije pao: Muškarac paraliziran nakon vožnje rollercoasterom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na vožnju drvenim rollercoasterom iz 1930. Robert Sycamore je došao sa svojim nećakom. Ozljeda je nevjerojatna jer nije pao.

Robert Sycamore, 58-godišnjak iz Istočne Anglije u Velikoj Britaniji, ostao je paraliziran nakon što se vozio na rollercoasteru u lunaparku. Naime, tijekom vožnje slomio je vrat!

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja

Ozljeda je nevjerojatna jer nije pao. Na vožnju drvenim rollercoasterom iz 1930. Robert Sycamore je došao sa svojim nećakom, 13-godišnjakom koji je, kada je vidio da se ne miče, vrišteći otrčao da svog oca Darrena Parloura koji ih je čekao. Sve se dogodilo u petak, a to im je ujedno bio prvi dan odmora, prenosi Metro.

Tragedija u zabavnom parku: Pred očima majke poginula djevojčica

'Rob je gromada od čovjeka, ali bio je potpuno savijen. Uho mu je dodirivalo rame, u nekom čudnom položaju, i bio je potpuno plav, čak crn. Vrat mu je bio slomljen i samo je klizio niz sjedalo. Kako je preživio, stvarno je čudo,' ispričao je Darren Parlour. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene