Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na parkiralištu

Beskućnik na sudu: Optužen za seks s madracem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je prijestupnika pratila zbog prijašnjih nedjela. Ono što su vidjeli zgrozilo ih je...

'U ruci je držao DVD player, a bio je gol od struka nadolje', rekao je policajac prošloga tjedna na saslušanju beskućnika Martina Gregorya Colla. On se na sudu u gradu Derry u Sjevernoj Irskoj pojavio osumnjičen za - seks s madracem.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

Županja: Duševni bolesnik napada žene i bludniči nad njima

Incident se dogodio na parkiralištu doma za starije i nemoćne osobe. Beskućnik Coll je već tada bio na uvjetnoj kazni jer je dva tjedna prije ukrao tri donatorske kasice s novcem, postavljene na šaltere autobusnog kolodvora. 

Policajac je ovog 52-godišnjaka pratio nakon što je vidio da odlazi na parkiralište koje uglavnom koriste stanari susjednih ulica i osoblje umirovljeničkog doma. 'Zvuk na DVD playeru bio je pojačan do kraja. Iako je većina stanara doma tada bila budna, nitko nije htio komentirati događaj', rekao je za Daily Mirror

Beskućnik je do sada osuđen za ukupno 72 prijestupa, od kojih su 4 seksualne prirode, a za najnoviji od njih predložena mu je kazna zatvora od 4 mjeseca i 2 godine uvjetno. 

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene