Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je prijestupnika pratila zbog prijašnjih nedjela. Ono što su vidjeli zgrozilo ih je...


'U ruci je držao DVD player, a bio je gol od struka nadolje', rekao je policajac prošloga tjedna na saslušanju beskućnika Martina Gregorya Colla. On se na sudu u gradu Derry u Sjevernoj Irskoj pojavio osumnjičen za - seks s madracem.

Županja: Duševni bolesnik napada žene i bludniči nad njima

Vezani članci Aleksej Navaljni Rusija neće dopustiti da Navaljni umre u zatvoru: "Ponaša se kao huligan koji želi pozornost. Jedan dan ga boli ruka, drugi noga..." Policija, ilustracija Kažnjen zbog nepoštivanja samoizolacije nakon što ga je udarilo drugo vozilo kojim je upravljao pijani 55-godišnjak

Incident se dogodio na parkiralištu doma za starije i nemoćne osobe. Beskućnik Coll je već tada bio na uvjetnoj kazni jer je dva tjedna prije ukrao tri donatorske kasice s novcem, postavljene na šaltere autobusnog kolodvora. 

Policajac je ovog 52-godišnjaka pratio nakon što je vidio da odlazi na parkiralište koje uglavnom koriste stanari susjednih ulica i osoblje umirovljeničkog doma. 'Zvuk na DVD playeru bio je pojačan do kraja. Iako je većina stanara doma tada bila budna, nitko nije htio komentirati događaj', rekao je za Daily Mirror

Beskućnik je do sada osuđen za ukupno 72 prijestupa, od kojih su 4 seksualne prirode, a za najnoviji od njih predložena mu je kazna zatvora od 4 mjeseca i 2 godine uvjetno. 

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook